Nie wiem skąd jest ale wart uważać na tego cwaniaczka :D Nie zapomnę jak mówił o tym ze stawka może wzrastać a kogos nie zapytałem to nikt tam więcej jak 7zł za 1h nie ma:D a w ogłoszeniu było 8,50 nawet:D:D
Generalnie jaja
Pozdrawiam:)
Diego nic w tym dziwnego. Ten koordynator jest z Warszawy, czyli stolicy i dlatego uważa się za kogoś 'lepszego'. Jest ze środowiska warszawki, 'białych kołnierzyków' czy jak ich tam teraz zwą. W dodatku pewnie (moja teoria) przyjechał do W-wy z jakiegoś Pręgowa czy innego Pcimia Dolnego - nie urażając mieszkańców tych miejscowości, lizał d*pę szefowi i awansował na stanowisko kierownicze (ewentualnie przeszedł z konkurencji). Jeśli został świeżo koordynatorem chce się 'wykazać' przed "górą" i dlatego tak swych podwładnych poniża, ale to świadczy tylko o nim.
Nie polecam tej firmy koordynatorzy to jedna wileka porażka i przekręt.
Jeżeli chodzi o pieniadze to sa strasznie słabe 7 zł netto w warszawie!!! Mało tego w umowie jest kara i za byle co mogą wam upierdzielić. Czesto jest tez tak ze konczac zmiane o 22 będąc po całym dniu pracy każą tobie przyjść na 7 rano tak jak się otwiera sephora.
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze ten koordynator z warszawy uważa się za jakiegoś bardzo postawionego goscia i każde do siebie mówić szefie :D:D
Przez takich jak Ty Martin rynek ochrony w Polsce wygląda tak żałośnie. Godzisz się na to co Ci proponują bez żadnego 'ale'. A Panowie Managerowie (tak się pisze gdybyś nie wiedział) uważają się za bóstwa i nie ma co na nich psioczyć, bo jak to ujął Panas w jednej z piosenek Lady Pank: '...,bo jest jak jest i nie zmienisz tego raczej...'. Zainwestuj w słownik ortograficzny i zrób w końcu maturę, bo wstyd przynosisz innym. Zapisz się też na kurs j. ang., bo znajomość tego języka (choćby komunikatywna) to podstawa w prawie wszystkich rekrutacjach. W Konsalnet Ochrona lub Solidzie więcej dostaniesz niż w tej Twojej Umbrelli.
ja w tej firmie pracuje od poczotku wescia na warszawe czyli ok 1,5roku stawki ruzne zalezy od obiektu a pracowałem i pracuje po ruznych i nawet mi to pasuje i mam dobre zdanie na temat firmy
a teraz mamy jednego menedzera pana owego co nie kwapi sie do pracy niby przez takie osoby jak on to marka firmy dostaje po d*pie
Nuta 32 nie sądzę żeby w jakiejkolwiek innej polskiej firmie ochroniarskiej gwarantowali coś lepszego dla pracowników bez licencji. Mogą tylko konkurować wysokością stawki godzinowej i jakością pozyskanych obiektów. Konsalnet i Solid to monopoliści i ludzi mają tam za nic. Ostatnio widzę też dużo obiektów ma Impel (nie wiem jak jest na większosci obiektów, ale w Manhattanie we Wrzeszczu nie jest całkiem źle). Spróbować wg. mnie jak już masz doswiadczenie do Art Security - potrzebują na stałe do ochrony obiektów przemysłowych na Kujawskiej (chyba Fosfory). Ale warunkiem przyjęcia tam jest posiadanie licencji I st. Dla osób bez licencji nie ma tak naprawdę ciekawej i dobrze płatnej pracy.
siema,pracuje w umbrelli od 1 lutego,nie radze tam isc... po pierwsze zmuła,po drugie marne pieniądze po trzecie ci koordynatorzy to jacys nie powazni ludzie,im sie wydaje ze Warszawa to cala Polska i w inne miejsca nie potrafią dojechać,dzwonisz umawiasz sie a oni mają to gdzies,prosze sprobowac w innych firmach ochrony,jestem pewien ze zapropnują lepszą prace i pieniądze,pozdrawiam.
nie robią problemów , ale licz się z tym ze będziesz musiał zachować terminowy okres rozwiązania umowy , jak powiesz ze odchodzisz z dnia na dzień , to Ci mogą dowalić karę finansową za każdy dzień niestawiennictwa w pracy.. , a co do kasy to przelewają zwykle do 20 każdego miesiąca , jak odejdziesz dajmy na to jutro , to kasę przeleją koło 20 marca .
Witam,
pracuje na jednym z obiektów w Bydgoszczy i nie podoba mi się troche współpraca z tą firmą czy nie robią problemów gdy się chce z nimi rozwiązać umowę? głownie chodzi o kase czy zawsze terminowo tak jak do tej pory?
współczuję temu kto cię zatrudnił , gdyż moim zdaniem nie nadajesz się do jakiejkolwiek pracy i wątpię że dostajesz 8,5 na godzinę, a jeżeli naprawdę pracujesz to pewnie już nie długo bo zaraz zaczniesz narzekać na te 8,50 - po prostu jak ktoś jest leniem to nawet za 20 złotych będzie narzekał.
Zgadzam sie z tym. Ten czlowiek jako koordynator majacy sephory nie ma o tej pracy zupelnie pojecia. To co zbudowali jego poprzednicy tj.relacje i znakomita wspolprace z ekipa,ten czlowiek zburzyl w niespelna 3 miesiace i nie ma sie co dziwic ze ludzie uciekaja do konkurencji
Byłem u nich na rozmowie w sprawie pracy na SEPHORA , spotkanie wyglądało tak było 6-7 kandydatów w nich moja skromna osoba, szkolenie przeprowadzane było przez 2 gości teoria jakieś 3h (niepłatne) wiadomo standardowe jakie mają procedury jakie nakazy i zakazy są na sklepie SEPHORA a dodam że jest ich baaaardzo dużo !!! po tym szkoleniu każdy dostał ciuszki i mieliśmy jechać na sklep SEPHORA ( w celu dalszego szkolenia które miało trwać 4h - praktyczne oczywiście NIEPŁATNE ) stawka jak już poprzednicy piszą to 7zł na rękę ... po szkoleniu 3h teoretycznym jak dostałem ciuchy podszedłem do tych 2 koordynatorów i powiedziałem tak ,, Panowie za tyle obowiązków, zakazów i nakazów oraz tej żenującej stawce możecie sobie sami stać na tym obiekcie , dziękuje ale Ja rezygnuje proszę tu są ciuszki ! Ich miny bezcenne a dodam że jeden z nich to taki cwaniaczek typowy mina mu zrzedła. Teraz stoję w firmie Ochroniarskiej której nazwy nie będę podawał za 8,50zł na rękę a obowiązków zakazów i nakazów mam 1/3 tego co proponowała firma Umbrella i SEPHORA !!! trzeba dobrze szukać dowiadywać się i mieć trochę szczęścia powodzenia !!!