Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Cóż to za wspaniała firma - w ogłoszeniu oferują pracę i darmowe szkolenia . Praca na wysokiej klasy obiektach handlowych .
Czy warto tam pracować ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Nie wiem skąd jest ale wart uważać na tego cwaniaczka :D Nie zapomnę jak mówił o tym ze stawka może wzrastać a kogos nie zapytałem to nikt tam więcej jak 7zł za 1h nie ma:D a w ogłoszeniu było 8,50 nawet:D:D
Generalnie jaja
Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Diego nic w tym dziwnego. Ten koordynator jest z Warszawy, czyli stolicy i dlatego uważa się za kogoś 'lepszego'. Jest ze środowiska warszawki, 'białych kołnierzyków' czy jak ich tam teraz zwą. W dodatku pewnie (moja teoria) przyjechał do W-wy z jakiegoś Pręgowa czy innego Pcimia Dolnego - nie urażając mieszkańców tych miejscowości, lizał d*pę szefowi i awansował na stanowisko kierownicze (ewentualnie przeszedł z konkurencji). Jeśli został świeżo koordynatorem chce się 'wykazać' przed "górą" i dlatego tak swych podwładnych poniża, ale to świadczy tylko o nim.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie polecam tej firmy koordynatorzy to jedna wileka porażka i przekręt.
Jeżeli chodzi o pieniadze to sa strasznie słabe 7 zł netto w warszawie!!! Mało tego w umowie jest kara i za byle co mogą wam upierdzielić. Czesto jest tez tak ze konczac zmiane o 22 będąc po całym dniu pracy każą tobie przyjść na 7 rano tak jak się otwiera sephora.
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze ten koordynator z warszawy uważa się za jakiegoś bardzo postawionego goscia i każde do siebie mówić szefie :D:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ok czyyli mowicie ze wyplacaja terminiwo jak sie zwolnilem ale czy bede musial do nich jechac i podpisac jakis rachunek przed wyplata?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

znalazłem takie ogłoszenie tej firmy :http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/agencja-ochrony-umbrella-security-zatrudni-pracownika-ochrony-bez-licencji-na-terenie-trojmiasta-ogl8031177

Co to oznacza jasna ścieżka kariery ?
Ciągle potrzebują na te same obiekty - czyżby można tam szybko awansować ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przez takich jak Ty Martin rynek ochrony w Polsce wygląda tak żałośnie. Godzisz się na to co Ci proponują bez żadnego 'ale'. A Panowie Managerowie (tak się pisze gdybyś nie wiedział) uważają się za bóstwa i nie ma co na nich psioczyć, bo jak to ujął Panas w jednej z piosenek Lady Pank: '...,bo jest jak jest i nie zmienisz tego raczej...'. Zainwestuj w słownik ortograficzny i zrób w końcu maturę, bo wstyd przynosisz innym. Zapisz się też na kurs j. ang., bo znajomość tego języka (choćby komunikatywna) to podstawa w prawie wszystkich rekrutacjach. W Konsalnet Ochrona lub Solidzie więcej dostaniesz niż w tej Twojej Umbrelli.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Witam

ja w tej firmie pracuje od poczotku wescia na warszawe czyli ok 1,5roku stawki ruzne zalezy od obiektu a pracowałem i pracuje po ruznych i nawet mi to pasuje i mam dobre zdanie na temat firmy
a teraz mamy jednego menedzera pana owego co nie kwapi sie do pracy niby przez takie osoby jak on to marka firmy dostaje po d*pie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nuta 32 nie sądzę żeby w jakiejkolwiek innej polskiej firmie ochroniarskiej gwarantowali coś lepszego dla pracowników bez licencji. Mogą tylko konkurować wysokością stawki godzinowej i jakością pozyskanych obiektów. Konsalnet i Solid to monopoliści i ludzi mają tam za nic. Ostatnio widzę też dużo obiektów ma Impel (nie wiem jak jest na większosci obiektów, ale w Manhattanie we Wrzeszczu nie jest całkiem źle). Spróbować wg. mnie jak już masz doswiadczenie do Art Security - potrzebują na stałe do ochrony obiektów przemysłowych na Kujawskiej (chyba Fosfory). Ale warunkiem przyjęcia tam jest posiadanie licencji I st. Dla osób bez licencji nie ma tak naprawdę ciekawej i dobrze płatnej pracy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

siema,pracuje w umbrelli od 1 lutego,nie radze tam isc... po pierwsze zmuła,po drugie marne pieniądze po trzecie ci koordynatorzy to jacys nie powazni ludzie,im sie wydaje ze Warszawa to cala Polska i w inne miejsca nie potrafią dojechać,dzwonisz umawiasz sie a oni mają to gdzies,prosze sprobowac w innych firmach ochrony,jestem pewien ze zapropnują lepszą prace i pieniądze,pozdrawiam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie robią problemów , ale licz się z tym ze będziesz musiał zachować terminowy okres rozwiązania umowy , jak powiesz ze odchodzisz z dnia na dzień , to Ci mogą dowalić karę finansową za każdy dzień niestawiennictwa w pracy.. , a co do kasy to przelewają zwykle do 20 każdego miesiąca , jak odejdziesz dajmy na to jutro , to kasę przeleją koło 20 marca .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam,
pracuje na jednym z obiektów w Bydgoszczy i nie podoba mi się troche współpraca z tą firmą czy nie robią problemów gdy się chce z nimi rozwiązać umowę? głownie chodzi o kase czy zawsze terminowo tak jak do tej pory?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

współczuję temu kto cię zatrudnił , gdyż moim zdaniem nie nadajesz się do jakiejkolwiek pracy i wątpię że dostajesz 8,5 na godzinę, a jeżeli naprawdę pracujesz to pewnie już nie długo bo zaraz zaczniesz narzekać na te 8,50 - po prostu jak ktoś jest leniem to nawet za 20 złotych będzie narzekał.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 24

Jesteś fanem xboxa f_k?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgadzam sie z tym. Ten czlowiek jako koordynator majacy sephory nie ma o tej pracy zupelnie pojecia. To co zbudowali jego poprzednicy tj.relacje i znakomita wspolprace z ekipa,ten czlowiek zburzyl w niespelna 3 miesiace i nie ma sie co dziwic ze ludzie uciekaja do konkurencji
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem u nich na rozmowie w sprawie pracy na SEPHORA , spotkanie wyglądało tak było 6-7 kandydatów w nich moja skromna osoba, szkolenie przeprowadzane było przez 2 gości teoria jakieś 3h (niepłatne) wiadomo standardowe jakie mają procedury jakie nakazy i zakazy są na sklepie SEPHORA a dodam że jest ich baaaardzo dużo !!! po tym szkoleniu każdy dostał ciuszki i mieliśmy jechać na sklep SEPHORA ( w celu dalszego szkolenia które miało trwać 4h - praktyczne oczywiście NIEPŁATNE ) stawka jak już poprzednicy piszą to 7zł na rękę ... po szkoleniu 3h teoretycznym jak dostałem ciuchy podszedłem do tych 2 koordynatorów i powiedziałem tak ,, Panowie za tyle obowiązków, zakazów i nakazów oraz tej żenującej stawce możecie sobie sami stać na tym obiekcie , dziękuje ale Ja rezygnuje proszę tu są ciuszki ! Ich miny bezcenne a dodam że jeden z nich to taki cwaniaczek typowy mina mu zrzedła. Teraz stoję w firmie Ochroniarskiej której nazwy nie będę podawał za 8,50zł na rękę a obowiązków zakazów i nakazów mam 1/3 tego co proponowała firma Umbrella i SEPHORA !!! trzeba dobrze szukać dowiadywać się i mieć trochę szczęścia powodzenia !!!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale teraz jest koordynator Mateusz S to taka męda jakich mało. Takze nie polecam. Wybije mu kiedyś te krzywe zęby
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

A gdzie masz, jeśli nie to tajemnica, taką stawkę ? W Impel Security ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

a można spytać gdzie szanowny kolega 8,5 dostaje ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

7 netto na sephorze chyba glowy ich bola ja teraz mam8.5 sami niech sobie stoja!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak czy siak , sama firma , jak i jej pracownicy robią dobre wrażenie , mój znajomy tam pracuje i nie narzeka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,