Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Cóż to za wspaniała firma - w ogłoszeniu oferują pracę i darmowe szkolenia . Praca na wysokiej klasy obiektach handlowych .
Czy warto tam pracować ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Umbrella Security - ktoś coś powie ?

To firma powstała na gruzach Laam, który się sprzedał Konsalnet, a potem ludzie z Laam odebrali " swoje" kontrakty jeszcze raz. Ja robię juz pod tym samym dyrektorem w trzeciej firmie:-) tylko stawki coraz niższe, a wymagania coraz większe.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja dziękuję za pracę 7 PLN/h w perfumerii. Wdychając te trujące zapachy cały dzień można dostać pewnie jakiegoś uczulenia na nos i osłabienia koncentracji (ból głowy). Powinien być za to jakiś dodatek (nawet symboliczny).
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

przecież płacą 7 złotych na perfumerii . Te 9 to pewnie mówisz brutto ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

a gdzie pracujesz jaki obiekt masz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam , ja również pracuje w powyższej firmie , narzekać raczej nie można , warunki pracy nie są złe , zależy jakie kto ma wymagania , płaca kształtuje się na poziomie 7,50 - 9 zł netto
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co to znaczy "nóż na gardle"? Możesz pisać jaśniej? A to 9 zeta to chyba brutto.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z tego co zrozumiałem, pracujesz tam kilka lat pomimo, iż to nowa firma? Sorry, brak przecinków, nie wiadomo jak to rozumieć..

Swoją drogą nazwa kojarzy mi się (i sam profil działalności firmy) z Resident Evil.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

czlowieku nie masz zielonego pojecia ktora firma ile placi w ochronie ochroniarze pozostali na takich samych warunkach zobacz ktora firma oferuje wiecej zobacz np konsalnet 9 zeta w biedronce i noz na gardle wiem bo pracuje w ochronie pare lat w umbrelli nowa firma ale za to u nich wszystko ok co do umundorowania i placy na czas
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

żałośni !
Pamiętam że poprzednia firma w tych sklepach dawała 8 zł. netto na rękę !!!
A tu taka śmieciowa firma weszła za mniejszą kasę !!!
Ludzie nie dajcie sobą pomiatać !!!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 3

7netto
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

jaka stawka w Sephorze ...???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

generalnie to kolejny zakład pracy chronionej.Umowa o prace tak,ale tylko jak masz grupe niepelnosprawnosci.Wygryzli Konsalnet z SEPHORY,to wlasnie te wysokiej klasy obiekty handlowe.Darmowe szkolenia-to jakas kpina,wg kodeksu pracy za szkolenie powinno dostać się wynagrodzenie.Ale to na etacie,a na zleceniu będziesz tyral pare godz za free.Ot i cale darmowe szkolenie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

To taka nowa firma ochrony. Maja troche obiektow handlowych i budowy. Firma jak firma ale kase placa na czas. Chyba mozna isc. Pracuje tam moj znajomy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 20

Inne tematy z forum

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

Życie za granicą to też nie bajka... (49 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?