To firma powstała na gruzach Laam, który się sprzedał Konsalnet, a potem ludzie z Laam odebrali " swoje" kontrakty jeszcze raz. Ja robię juz pod tym samym dyrektorem w trzeciej firmie:-) tylko stawki coraz niższe, a wymagania coraz większe.
Ja dziękuję za pracę 7 PLN/h w perfumerii. Wdychając te trujące zapachy cały dzień można dostać pewnie jakiegoś uczulenia na nos i osłabienia koncentracji (ból głowy). Powinien być za to jakiś dodatek (nawet symboliczny).
Witam , ja również pracuje w powyższej firmie , narzekać raczej nie można , warunki pracy nie są złe , zależy jakie kto ma wymagania , płaca kształtuje się na poziomie 7,50 - 9 zł netto
czlowieku nie masz zielonego pojecia ktora firma ile placi w ochronie ochroniarze pozostali na takich samych warunkach zobacz ktora firma oferuje wiecej zobacz np konsalnet 9 zeta w biedronce i noz na gardle wiem bo pracuje w ochronie pare lat w umbrelli nowa firma ale za to u nich wszystko ok co do umundorowania i placy na czas
żałośni !
Pamiętam że poprzednia firma w tych sklepach dawała 8 zł. netto na rękę !!!
A tu taka śmieciowa firma weszła za mniejszą kasę !!!
Ludzie nie dajcie sobą pomiatać !!!
generalnie to kolejny zakład pracy chronionej.Umowa o prace tak,ale tylko jak masz grupe niepelnosprawnosci.Wygryzli Konsalnet z SEPHORY,to wlasnie te wysokiej klasy obiekty handlowe.Darmowe szkolenia-to jakas kpina,wg kodeksu pracy za szkolenie powinno dostać się wynagrodzenie.Ale to na etacie,a na zleceniu będziesz tyral pare godz za free.Ot i cale darmowe szkolenie
To taka nowa firma ochrony. Maja troche obiektow handlowych i budowy. Firma jak firma ale kase placa na czas. Chyba mozna isc. Pracuje tam moj znajomy.