Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Cóż to za wspaniała firma - w ogłoszeniu oferują pracę i darmowe szkolenia . Praca na wysokiej klasy obiektach handlowych .
Czy warto tam pracować ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Umbrella Security - ktoś coś powie ?

to super czyli za przepracowany miesiąc wynagrodzenie będzie ostatniego ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nieoficjalnie.Prawdopodobnie Nastąpi od lutego zmiana terminu otrzymywania wynagrodzenia z obecnego 20- każdego miesiąca na dzień 30 każdego miesiąca. Zamiana dyrektorów regionu między danymi regionami.

nie wiem, ale wszędzie jest Umbrella

mało jesz i mało wiesz

W jakich rejonach Impel ochrania sephore

awaria systemu bankowego - hahaha !
zawsze trzeba mieć wytłumaczenie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie zmienia to faktu ze firma się sypie , 90 % to zasługa tego żałosnego zarządu z Puszami na czele.. , są regiony w Polsce w których Umbrella dostała na sephorach wypowiedzenie , z informacji z pierwszej ręki wiem , ze ochoczo do przetargów na ochronę w sephorze staje między innymi Impel .
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skąd ty masz takie newsy hahahah

Z tego co wiem to była awaria systemu bankowego i dlatego przelewy wyszły później, biedne panie z banku musiały ręcznie wklepac ponad 1500 przelewów więc odrobina wyrozumiałości człowieku...

Pozdrów dyrektorka co to zwial z kasą, pewnie połowa dla ciebie za wystawienie negatywnego komentarza...

Dla jasności: kasa przyszła na konto w dniu 22.12, nosz kurde każdemu się zdarza no a im pierwszy raz coś nie pykło.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

No jak zarząd ma takie obsuwy, że na święta (ewentualnie na okres przed Sylwestrem) nie zdąża z wypłatami to rzeczywiście warto pracować w Umbrelli :-(( Mam nadzieję, że zobaczysz swoje pieniążki najpóźniej w połowie stycznia. Wesołych Świąt mimo wszystko i lepszego finansowo Nowego Roku Ci życzę.

jaaa. powiem wam, że mamy 22.12 2015r i ta wspaniala firma nie przelala
pieniędzy na konto podobno jakiś dyrektorek uciekł z kasą ,a tak poważnie to oni mają nas głęboko w d....pie my tyramy ,a
oni sie z nas śmieją same tylko wymagania balwany nie chcą wiedzieć, że
z naszych wypracowanych pieniędzy mają pensje jak ktoś chce spróbować to proszę ha ha ha

Nie realne. Stawka 8.20zl brutto, 6 z kawalkiem na reke...

Empik obstawia Umbrella w charakterze detektywów sklepowych ;)

Szukaja menadzerow, w Olsztynie, Bialymstoku i Lublinie, a warunki nic nie poprawili sie

Coś ucichło o firmie parasol, czyżby warunki pracy poprawiły się o 180 stopni?

Umowa zlecenia sie skończyła a menadzer nie dostarczył nowej umowy, tłumaczy iż a automatu się przedłuża jak nie rezygnuje ale nie wie iż jest pisemne potwierdzenie przedłużenia umowy i papier jest potrzebny bo umowę należy przedłużyć w formie jaki została zawarta czyli pisemna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

SEPHORA JEST CHORA w kwestii ochrony , pamiętam jak jeszcze 10 lat temu obstawiał to Gwarant a pracownik musiał stać jak ołowiany posąg , ale za godzinę było wtedy 9- 10 zł na normalnej umowie . 7 zł na perfumerii to jest śrut , na innych tego typu sklepach przy pracy siedzącej na monitorze dostaniesz 7,8 - 8,5 zł . Widać że to po prostu kolejna firemka która łapie kontrakciki za grosze których nie bierze żadna gruba ryba na rynku . Jak polecą z takich śmiesznych obiektów to nagle firma się kończy .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli dają tzw. "detektywom z Koziej Wólki" w Empikach tylko tyle, to od przyszłych wyborów będą chyba musieli dawać już min. stawkę godzinową postulowaną przez wiadomą partię, tj. 12 zł netto. Może wtedy zaczną zatrudniać Ukraińców z Donbasu albo jednak zaczną doceniać swoich pracowników (w co raczej wątpię).

dają 10 pln netto dla detektywów sklepowych czy to realne pieniądze ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam, rozbawiłeś mnie do łez bo nie znasz sytuacji w firmie a się wypowiadasz, jeżeli mówisz o braku ambicji osób które chcą zarabiać więcej wraz z przebytym stażem to gratuluje Ci. Możliwe że jesteś osobą odpowiedzialną od marketingu bo tym twoja wypowiedź mi śmierdzi, ale mniejsza z tym. Świadectwo pracy na umowie zlecenie :D serio??? A co do nowego pracownika jeśli ktoś z góry to wgl czyta to zapytajcie się kierownictwa sklepów co o tym sądzą może mniej będzie spin przez to. I radze kontrolować menagerów bo czasem są to osoby które się nie sprawdzają na swych stanowiskach. A tak poza tym bo jestem dalej pracownikiem tej firmy to powiem szczerze są też plusy. Są to ludzie z którymi mam kontakt i to tylko tyle niestety, może coś się zmieni, ale nie sądze bo jak narazie tylko nowe obowiązki daja przy niezmiennej stawce.

Jeśli nie rozumiesz mojego postu toś niestety tępy jest ~miss. Na miejscu Twego managera po złożeniu przez Ciebie wypowiedzenia nie zgodziłbym się na Twój powrót do firmy. Lepiej zatrudnić osobę bez doświadczenia w tej branży, przeszkolić ją (szkolenie trwa z reguły 2-3 dni w terenie na wybranym obiekcie) po czym po pierwszej (max. po trzeciej) wypłacie taką osobę zwolnić i zatrudnić nową na niższej stawce. Takie działanie (które staje się dziś wręcz normą) jest bardziej pożądane dla agencji ze względu na zysk jaki generują nowi, naiwni pracownicy.

Inne tematy z forum

Feromony w pracy (7 odpowiedzi)

Chciałabym wypróbować feromonów na ludziach z pracy pod wpływem pewnej publikacji o zachowaniach...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...