Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Cóż to za wspaniała firma - w ogłoszeniu oferują pracę i darmowe szkolenia . Praca na wysokiej klasy obiektach handlowych .
Czy warto tam pracować ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Nie bardzo. Powtórz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

~John nie masz odwagi by napisać pełne imię i nazwisko gościa którego podejrzewasz o tak niecne zachowanie ??!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

~miss aż się dziwię, że po wypowiedzeniu chciał Cię ponownie. Żeby walczyć o stawkę o 50 groszy wyższą...to jest dopiero żałosne. Ale jak Ci pasuje taka stawka i masz tak małe aspiracje (ambicją bym tego w żadnym wypadku nie nazywał) to OK. Na miejscu Managera nie zgodziłbym się na Twój powrót mówiąc mniej więcej tak: " nie masz tu czego szukać chłopie. Poproszę kadry by w tempie ekspresowym (jeszcze dzisiaj, a nie za miesiąc) wystawiły Ci świadectwo pracy i ewentualne jeśli chcesz to rekomendacje. I dopilnuję by wypłata za ten miesiąc była wypłacona w terminie (co do dnia). Wolę zatrudnić nowego pracownika z zerowym doświadczeniem w branży niż Ciebie. Tobie muszę więcej (całe 50 gr) niż pozostałym płacić - rozumiesz ?? "
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

czy chodzi o pana K.B?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja jak zlozylem wypowiedzenie to menadzer obiecal podwyzke stawki godzinowej o 50 gr. wiec zgodzilem sie zostac w firmie, gdy umpominalem sie o aneks do umowy z wyzsza stawko godzinowo nie dostalem go, menadzer mowil iz wszystko jest zalatwione dyrektor zgodzil sie na wyzsza stawke. Nadszedl czas wyplaty no i policzyli po starej stawce, wiec dzwonie to on powiedial iz wszystkie podwyzski mu odrzucaja, przyjezdza na obiekt i mowi iz zalatwi stawke o 1 zl wyzsza. Ciekawe jakim cudem jak mu nie zgodzili sie o 50 gr. to maja o 1 zl. Oszustwo i zlodziejstwo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czepiasz się słówek, nieładnie. Pamiętasz: (cyt.) "Kto jest bez winy / niewinny, niech pierwszy rzuci kamieniem..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Między nie narzeka a jest zadowolony jest spora różnica.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Robert,niestety 'jeleni' na rynku pracy nie brakuje....I proszę Cię na przyszłość: pisz po polsku, a nie uprawiasz jakąś grafomanię (np. zerto). tego czytać się nie da. Rozumiem stres, pospiech, ale można chyba trochę się przyłożyć...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mnie oszukali w Warszawie, manadzer obiecal podwyzske stawki godzinowej za udaremnienie kradzierzy o 50 gr, upominalem sie o aneks do umowy nie dostalem go, gdy juz przszla wyplata policzyli mi po starej stawce, menadzer moiwil iz to zglaszal i beda wyjasniac non stop upominalem sie o wyjasnienie nie otrzymalem go. Mialpo to trwac kilka dni i nic zerto wyjasnienia. `Widac iz okradaja pracownikow w kilku kiastach i to norma bo jak sie zwolnisz to nastepnego zatrudnia

Dobre ;-) Pewnie nieco więcej niż przewidziałeś drogi Maćku (obstawiałbym nawet 25 %...).
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy za włażenie Puszką bez wazeliny, jest 10 czy może 20 % premii ?
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 0

Omijać z daleka .Pracowałem we wrocławiu 3-miesięczne zaległości w wypłatach . Ponadto z każdej wypłaty zabierają 25 zł na ubezpieczenie z twoich pieniędzy . Uważać na pana piotra kurczyńskiego i jego obietnice bo jak przychodzi do wypłaty to jest wielkie rozczarowanie .
ogólnie najgorsza firma na dolnym śląsku , oszukują na wypłatach jak mogą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no a najlepsze jest to ze na umowę zlecenie tak naprawdę nie ma 14 dniowego wypowiedzenia. oni są śmieszni.

nie idź tam jeśli chcesz zarobić pieniądze. mnie koleś oszukał z wyplata i jeszcze mi kar nawrzucał. nic o legitymacji nie mówił a kare se za to zabrał. śmiech na sali z tą firmą.. znajdź cokolwiek innego bo na tej firmie stracisz tak jak ja czas życia. u mnie w bielsku szkolenie trwało 20 minut i od razu do roboty.

A wiesz jak wygląda w parasolce system premiowy, że brzeczysz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie ważne ile miał, ale jak mu sie nalezy to powinny płacić. Załosne.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

A dużo kolego Romanie, tych ujęć miałeś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Brak premii za ujęcia. Chwalo się iż dają premie za ujęcia a przy wypłacie ich nie ma, . ..

Co to znaczy "do puki " ? Czyżby chodziło o słowo dopóki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 38

NIEUWIEŻ pacanie. 10 to może brutto masz, chociaż i w to wątpię.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...