Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Cóż to za wspaniała firma - w ogłoszeniu oferują pracę i darmowe szkolenia . Praca na wysokiej klasy obiektach handlowych .
Czy warto tam pracować ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Nie bardzo. Powtórz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

~John nie masz odwagi by napisać pełne imię i nazwisko gościa którego podejrzewasz o tak niecne zachowanie ??!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

~miss aż się dziwię, że po wypowiedzeniu chciał Cię ponownie. Żeby walczyć o stawkę o 50 groszy wyższą...to jest dopiero żałosne. Ale jak Ci pasuje taka stawka i masz tak małe aspiracje (ambicją bym tego w żadnym wypadku nie nazywał) to OK. Na miejscu Managera nie zgodziłbym się na Twój powrót mówiąc mniej więcej tak: " nie masz tu czego szukać chłopie. Poproszę kadry by w tempie ekspresowym (jeszcze dzisiaj, a nie za miesiąc) wystawiły Ci świadectwo pracy i ewentualne jeśli chcesz to rekomendacje. I dopilnuję by wypłata za ten miesiąc była wypłacona w terminie (co do dnia). Wolę zatrudnić nowego pracownika z zerowym doświadczeniem w branży niż Ciebie. Tobie muszę więcej (całe 50 gr) niż pozostałym płacić - rozumiesz ?? "
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

czy chodzi o pana K.B?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja jak zlozylem wypowiedzenie to menadzer obiecal podwyzke stawki godzinowej o 50 gr. wiec zgodzilem sie zostac w firmie, gdy umpominalem sie o aneks do umowy z wyzsza stawko godzinowo nie dostalem go, menadzer mowil iz wszystko jest zalatwione dyrektor zgodzil sie na wyzsza stawke. Nadszedl czas wyplaty no i policzyli po starej stawce, wiec dzwonie to on powiedial iz wszystkie podwyzski mu odrzucaja, przyjezdza na obiekt i mowi iz zalatwi stawke o 1 zl wyzsza. Ciekawe jakim cudem jak mu nie zgodzili sie o 50 gr. to maja o 1 zl. Oszustwo i zlodziejstwo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czepiasz się słówek, nieładnie. Pamiętasz: (cyt.) "Kto jest bez winy / niewinny, niech pierwszy rzuci kamieniem..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Między nie narzeka a jest zadowolony jest spora różnica.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Robert,niestety 'jeleni' na rynku pracy nie brakuje....I proszę Cię na przyszłość: pisz po polsku, a nie uprawiasz jakąś grafomanię (np. zerto). tego czytać się nie da. Rozumiem stres, pospiech, ale można chyba trochę się przyłożyć...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mnie oszukali w Warszawie, manadzer obiecal podwyzske stawki godzinowej za udaremnienie kradzierzy o 50 gr, upominalem sie o aneks do umowy nie dostalem go, gdy juz przszla wyplata policzyli mi po starej stawce, menadzer moiwil iz to zglaszal i beda wyjasniac non stop upominalem sie o wyjasnienie nie otrzymalem go. Mialpo to trwac kilka dni i nic zerto wyjasnienia. `Widac iz okradaja pracownikow w kilku kiastach i to norma bo jak sie zwolnisz to nastepnego zatrudnia

Dobre ;-) Pewnie nieco więcej niż przewidziałeś drogi Maćku (obstawiałbym nawet 25 %...).
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy za włażenie Puszką bez wazeliny, jest 10 czy może 20 % premii ?
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 0

Omijać z daleka .Pracowałem we wrocławiu 3-miesięczne zaległości w wypłatach . Ponadto z każdej wypłaty zabierają 25 zł na ubezpieczenie z twoich pieniędzy . Uważać na pana piotra kurczyńskiego i jego obietnice bo jak przychodzi do wypłaty to jest wielkie rozczarowanie .
ogólnie najgorsza firma na dolnym śląsku , oszukują na wypłatach jak mogą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no a najlepsze jest to ze na umowę zlecenie tak naprawdę nie ma 14 dniowego wypowiedzenia. oni są śmieszni.

nie idź tam jeśli chcesz zarobić pieniądze. mnie koleś oszukał z wyplata i jeszcze mi kar nawrzucał. nic o legitymacji nie mówił a kare se za to zabrał. śmiech na sali z tą firmą.. znajdź cokolwiek innego bo na tej firmie stracisz tak jak ja czas życia. u mnie w bielsku szkolenie trwało 20 minut i od razu do roboty.

A wiesz jak wygląda w parasolce system premiowy, że brzeczysz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie ważne ile miał, ale jak mu sie nalezy to powinny płacić. Załosne.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

A dużo kolego Romanie, tych ujęć miałeś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Brak premii za ujęcia. Chwalo się iż dają premie za ujęcia a przy wypłacie ich nie ma, . ..

Co to znaczy "do puki " ? Czyżby chodziło o słowo dopóki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 38

NIEUWIEŻ pacanie. 10 to może brutto masz, chociaż i w to wątpię.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Portal z opiniami o pracownikach. (97 odpowiedzi)

Dzisiaj natknąłem się na taki artykuł:...

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...