Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Cóż to za wspaniała firma - w ogłoszeniu oferują pracę i darmowe szkolenia . Praca na wysokiej klasy obiektach handlowych .
Czy warto tam pracować ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Umbrella Security - ktoś coś powie ?

nieprawda ja mam 10 pln na h i nieuwieże w jakieś głpoty od nierobów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

świeta prawda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam w tej firmie pracowac, szkoda czasu nerwow za takie pieniadze i dopominac sie pozniej wyplaty. Problem polska centralna iw schodnia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

pracowalem tam i oszukali mnie 2 razy na wyplate ,i musialem sie prosic o prace na dany obiekt i utrudniali wszystko..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Badziewie jakich malo
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na podwyzsze u nich nie ma co liczyc, a w dodatku wypowiadaja umowy tyym pracownikom co placo im wyzsza stawke i zatrudniaja nowych ktora placo mniej za godz. Wolo miec gorszych rpacownikow niz lepszych i placic im wiecej.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pracuję dość długo w ochronie obiektowej,przemyslowej i handlowych ale 8,50 nikt nie da w warszawie tylko securitas daje od 7,oo do 10 na godz ale takie skoczki niech się cieszą że dostaną 6,50 ,,,5,80 mają nawet najniższą mając grupę 4,50 na szpitalach takie są realia ja mam 8.90 brutto a 7,50 netto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obecnie pracuję dla umbrella security jako dedektyw w galeriach handlowych i nie narzekam ....Wszystko na czas ,,,,umowa zlecenie to fakt ,,, wynagrodzenie na konto na czas ....Moja stawka 8.90 brutto,,,na 7,50 netto na rękę ,,,,,150 godz w miesiącu,,,teraz od 01,01,2016 umowy stałe bo likwidują śmieciowe umowy ,,,,,,,i wynagrodzenia wzrosną też ,,,,,,,mozesz czytać inne opinie jedne są z złą opinią inne z dobrą wybór jest tylko twój,,,,wolisz być na bezrobociu i łasce żony twój wybór ja mam co mam ale puszek nie zbieram i jakoś żyję .....Pozdrawiam wszystkich bez względu na opinie doświadczenie w ochronie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Do puki firmą zarządzają chytrzy bracia Tomasz i Janusz P , sytuacja się nie polepszy , Ci ludzie kompletnie nie nadaje się do stanowisk dyrektorskich , z tego co wiem to starszy z braci P przekazał całą firmę młodszemu bratu Januszowi.. , a Janusz to człowiek który patrzy tylko na siebie i martwi się tylko o swoje zyski :] , nie rozumiem jak ten dyrektor z bożej łaski widząc coraz gorszą sytuacje kadrową w firmie , liczne skargi , pogorszenie jakości usług , nie robi nic ku polepszeniu , znam ludzi którzy pracują w umbrelli od wielu wielu lat , i podwyżki nigdy nie dostali , ba nawet premia za dobre wyniki w pracy to sprawa o która trzeba walczyć , brak mi po prostu słów...
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 1

~Kamil patrz jak piszesz. Jesteś Niemcem (słowo nicht) czy Polakiem w końcu ?? I dementuję informację jakoby nie rekrutują do innych firm (przykładem chociażby Hard Rock Cafe na ul. Długiej w czasie wieczornych koncertów / innych imprez).
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Poszukuja ciagle ochroniarzy bo szybko ludzie sie zwalniaja, jak zobaczo co to za firma, nicht nie chce pracowac. Nie jest tez prawda iz szukaja ohroniarzy do innych firm.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Za to z tego co widzę kierownictwo w Gdańsku (centrala) trzyma się mocno swoich stołków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie zamierzają się przenieść ? Do W-wy ? Czyżby ich obecna siedziba przy ul. Wajdeloty w Gdańsku była już za mała i nieodpowiednia - zbyt mało "wypasiona" jak na standardy kierownictwa ??!!

Kolejny Menedżer porzucił prace, bodajże pracował nie cały miesiąc( Warszawa )
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak tak - pewnie ciągłe poszukiwanie na stanowisko ochroniarza jest skierowane celem zatrudniania w innych agencjach ochrony :))))
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Umbrella zajmuje się też HR, czyli szukaniem dla innych ludzi do pracy, stąd tak dużo ogłoszeń, oni zatrudniają ludzi w Hard Rock Cafe, w Cubus, Divers, a podobno firma się mocno rozrasta i rozbudowują swoją centralę, stąd przenosiny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jakim bezrobociu ??! W Trójmieście bezrobocie utrzymuje się wciąż na niskim poziomie, w dodatku sezon za pasem, więc bezrobotnych chwilowo ubędzie. Może chodziło Tobie o najbliższą okolicę typu rejon Kaszub lub Żuław Gdańskich (tam już jest nieco gorzej) ? Przestań pie***lić głupoty !!! Pan manager wymagał pełnej dyspozycyjności, której obecnie na szczęście nie posiadam...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Empiki, Warszawa, zlecenie, praca jak wyglada na handlówce, każdy wie, 8,5 zł do ręki, na początek. Takie warunki zaproponowała mi Pani manager z umbrelli

Przetargi sa w budżetówce , a tu po prostu umbrela przebiła solid tańszą ofertą. A myslałem że tańszych od solidu już nie ma :)

Jak manager namawiał Cię przy takim bezrobociu na pracę,to się lepiej nie angażuj w to.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...