Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Cóż to za wspaniała firma - w ogłoszeniu oferują pracę i darmowe szkolenia . Praca na wysokiej klasy obiektach handlowych .
Czy warto tam pracować ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Umbrella Security - ktoś coś powie ?

7-8 złotych to nawet najniższa krajowa nie jest. Ta branża będzie tak wyglądała dopóki będą ludzie godzący się na pracę, za takie psie pieniądze. I ile kolego Sławko godzin musisz wypracować, zeby zarobić jakieś sensiwne pieniądze, 300 czy więcej? W domu zapewne jesteś gościem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

W Poznaniu 6, 7-8 zł. i to to nazywasz nie jest źle !!! Pewnie na zleceniu !
Przecież to jest żałosne !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15

E tam , ciągle psioczycie , w Poznaniu w zależności od obiektu stawka 7-8 zł , godziny pracy od Nowego Roku przystępne w zależności od obiektu po 6 , 7 , 8 godz , połowa obowiązków zdjęte , w tym sensie ze przeszły one na pracowników sephory , na chwilę obecną nie jest źle .
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam się w 100%
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

co tu dużo pisać ... ta firma jest do kija nie podobna !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znów oszukują. Od stycznia podwyższyli składkę UBEZPIECZENIA Z 15 na 25 zł oraz karę za zerwanie umowy bez 14 dniowego okresu wypowiedzenia z 300 zł na 500 zł
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bezpłatne to Ci zaoferują szkolenie, czyli, że zanim będziesz mógł zacząć dla nich pracować, będziesz musial dymac kilkanaście godzin za frajer :D pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Znalazłem ogłoszenie, oferują bezpłatne zrobienie kursu ochroniarskiego , czy to prawda ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja wiem wiele na temat tej firmy bo tam robiłem dziadostwo i pogarda ludzmi zero szacunku dziewczyny sa okey ale menager to jest łajza lepiej poszukaj innej pracy no i jeszcze sąnaliczane kary za to ze sie nie poinformowało tego całego koordynatora ze sie odchodzi a informowałem go miesiac wcześniej ale i tak odliczyli mi z wypłaty 300 zł tam zawsze znajda powody do zabrania ci kasy jakktoś bedzie chciał wiecej informacji na temat tej firmy daje do siebie kontakt 603360443
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A w Warszawie nowy nabór jeleni :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ehhhhhhhhh chlopie 5zl brutto ? i jestes zadowolony ? robilem w ochronie 6 lat temu 8zl netto odszedlem gdyz nei bylem zadowolony z zarobkow wrocilbym przy stawce od 10zl netto
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

W postach same narzekania...nie płacą , mało płacą..itg,itp; Na "moim" obiekcie przemysłowym płacą za każdą godzinę i co do złotówki - 20-go lub wcześniej (np, gdy 20 jest w niedzielę). Kordynator jest spoko, mamy stałą "załogę" grafik ułożony, duuuużo obowiązków, 5,00brutto /h Dyrekcja przemysłówki chwali sobie nasze działania i nie zrezygnowała z Nas na korzyść innej firmy , która "chciała podkupić obiekt". Rotacja jest ale uzupełniana na bieżąco. Rotacja wynikała z "lubiących %, leni i obiboków" teraz jest spokój! Pozdrawiam wszystkich ochroniarzy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie papierek - lecz chęć szczera i zaangażowanie się liczą !!!!
Znam wielu co są kwalifikowanymi i szczerze to są dopiero ciecie !!!!
Nie wiem jak tacy mogli zostać kwalifikowanymi ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolego widać że nie czujesz fachu pracownika ochrony
jak bedziesz mial papiry pracownika kwalifikowanego może docenisz stawkę którą masz.........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

NA handlówkach stawki sa od 6 zl w zwyz juz nicht nie chce stac na 5 czy za mniej, na budowach za ochrone fakt placo mniej za h. Sek w tym iz to jest pat.gia iz pracownik nie dostaje wyplaty za wypracowane godziny tylko zawsze przelewaja mniej a jak dotyczy to calego kraju lub w wiekszosci niego to cos jest z ta firmo nie tak i mozna mowic o oszustwie z K.K Moze innym to nie przeszkadza jak dostaja wyplaty na konto nie tak jak powinni.(to tak jak by okradli ci dom i nic bys z tym nie robil, i nadal trzymal kosztownosci w domu to beda przychodzili non stop do ciebie) Ale widac iz wslasnie to jeden z powodow flustracji iz sa pieniadze z wynagrodzeniem i nie wiadomo co sie z nimi dzieje. Ponadto jak menadzer cos obiecuje i nie dotrzymuje slowa i to w kilku regionach to cos jest nie chalo, Na obiektach handlowych to stawki powinny byc 10 zl na reke a nie po 11-13 godzin pracuje sie za 6 czy 7 zl. Dziewczyny sie smieja iz za takie pieniadze i tyle procedur i obowiazkow to by szybko prace rzucily. Niestety u nas jest jest takie przywolenie na dzialanie takich firm, np. w Szwajcarii nicht by takie firmy nie wybral.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciecie to pracuja na JW - stróżowanie to inaczej cieciowanie !!!! Nie ważne czy z bronią czy bez !!!
Na sklepach trzeba być ogarniętym dlatego też często na sklepach stawki sa wyższe od tych cieciowych - no ale nie w tej umbreli !!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piszecie jaka to beznadziejna firma-a ile jest firm które wygrywają obiekty płacą pracownikom za 280 godzin pracy 750 zl a jak i czekasz na wypłatę miesiąc od wystawienia rachunku a i jak Cię zwolnią to Ci wypłaty nie wypłacą .
Sledżąc Wasze wypowiedzi jakie to stawki na tych obiektach są to nasuwa się pytanie-co do kwalifikacji panów.
Kwalifikowany pracownik w Krakowie na JW ma do 8 zł/ h z bronią
To czego Panowie oczekujecie jak masz kwalifikacje--------- ciecia

Zróbcie Panowie papier kwalifikowanego to zobaczycie ile to kosztuje i docenicie co macie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

co za analfabetyk z ciebie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Menegera szukają, bo nawet kierownicy nie chcą tam pracować, nawet najlepszy kierownik nie przeskoczy organizacji tej firmy. Kierownik może chcieć dobrze, a firma zwoje zrobi, np nie wypłaci części wypłaty pracownikowi :( Niestety miałem tę nie przyjemność tam pracować. Kierownicy zwalniają się po tygodniu pracy, a co mówić o pracownikach...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

menagera/koordynatora często szukają ? Czyżby nikt nie mógł się utrzymać na tym stanowisku ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca za granicą. Niemcy (10 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...