Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Cóż to za wspaniała firma - w ogłoszeniu oferują pracę i darmowe szkolenia . Praca na wysokiej klasy obiektach handlowych .
Czy warto tam pracować ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Umbrella Security - ktoś coś powie ?

ostatnia wyplata oszukali mnie na 150 zl!!! nie warta do nich kretace i oszusci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepiej daj sobie spokój , poczytaj wpisy ..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chce wiedzieć jak najwięcej o panu Marku Karbowicz. Co to za człowiek i czy nie jest jakimś oszustem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozmowę ma przeprowadzać zemną P. Marek Karbowicz. Przez telefon wydaje się nawet sympatycznym facetem. Ale czy znacie tego człowieka? Jaki jest, czy ucina na godzinach?

A czy w Gdańsku na Sephore można iść? Bo dzwonilem tam i prosili żebym jutro do nich na rozmowę przyszedł. Jak tam wygląda z umowami? I czy nie ma żadnych przekrętów na kasie wiecie może jak to wygląda?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

jeszcze nie dostałeś wypłaty - to nie pisz jaką masz stawkę. Lepiej napisz że obiecali ci tyle . Ja wiem że płacą 8.20 brutto :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja pracuje w Umbrella od 2tyg na Sephorze godziny są w porządku w dodatku 9,50 na ręke, uważam że jest ok, okaże się na wypłacie pierwszych pieniędzy. Koszulke dostałem, spodnie i buty swoje takie umundurowanie, co najważniejsze dostosowali grafik do moich potrzeb praca od poniedziałku do czwartku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

rotacja jest na niewyobrazalno skale,w miesciacu zdarza sie iz na jednej perfumerii stoji 7 pracownikow ochrony, oszukuja na wyplacie godzinny trza pilanowac, jak kierwoniczka wyrzuca jakiegos pracownika z jednej perfumerii to daja go na druga perfumeria, o ksiazki sluzby trza sie kilkatronie dopraszac by laskawie kordynator ja przywiazl tak jak z kartkami od liczenia produktow wrazliwych nigdy nie przywozi kordynator tylko pracownicy Sephora je drukuja, mam nadzieje iz Sephora w koncu ta firme pogni, dyrektor onieuje nie raz wyzsza stawke od danego miesiaca a pozniej nie ma tak jak obiecywal
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

to o sie dzieje w warszawie to porazka sciagaja ludzi z innych miast do pracy (m.in. Kielce, Lublin, Katowice, Bialystok) obiecuja im lepsze stawki niz maja u siebie a jak przychodzi co do czego do maja stawki takie jak u siebie a jeszcze z klopotami odnosnie zwrotow za bilety, wiec nie poelcam wyjazdow na wawe
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie. Pracowałem tam swego czasu i koordynatorem był taki Łukasz. Odszedł to zaczęło się gadanie że to on oszukiwał na kasie a teraz pracuje mój znajomy i oszukują tak samo!!! Wiedzą na kogo zwalić swoje nieudacznictwo!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

hahahah -konsalnet chyba masz udziały w tym molochu !!!
Pracując w tej największej firmie w kraju - jesteś tylko malutkim pionkiem z którym nikt się nie liczy. Stawki czasami dobre - by za chwilę obniżyć !!! Umowy o pracę - marzenie !!!! No chyba że masz licencję i pracujesz na obiektach obowiązkowej ochrony !!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie wiem jaki czudem ta firma nadal istnieje ktos powinien sie zajac nia, trza sie przeciwstawic praktykom jakie panuja w firmie tej, maja problemy z znalezieniem pracownikow
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta firma Umbrella to proazka oszukuja na wyplatach. Piszcie maile do p. Gorzynskiego z Sephory niech wiedza o tym moze cos w konca cos zrobia z tym. pgorzynski@sephora.pl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma, jeden wielki niewypał. Dopraszanie się o umowę, ciuchy, defacto 3 miesiace stalem we własnych koszulach, krawatach, o pagonach mogłem pomarzyć. Zwrocili mi z wielką łaska pieniądze za jedną z koszul, a uszczypliwe uwagi co do jej ceny słyszałem przez cały czas współpracy. Nie wypłacanie pelnych wyplat, z wyjasnienem, że napewno blad księgowej, slyszalem co miesiąc. Te same pieniądze w konsalnecie, tyle, ze bez takiej masy obowiązków i szwindli. Co do wymogow wzgledem ochrony ze strony sephory, dno, dno i kilka metrów mulu. Glowne zajecie pracownika ochrony to liczenie stockow i smieszne oklejanie art pracowników. Firmy zdecydowanie nie polece, pracowalem w stolicy. Wiele obiektow, z dnia na dzień dowiadywales sie, ze gdzies jedziesz. Premie tylko słowne. Z tego co widzę ostatnio stawka godzinowa poszła trochę w górę, przynajmniej w Warszawie, ale czy jest sens pchac się za 9 zł w taki syf?

Podobno Mariusz nie pracuje?

Dziwne by ktoś kto pracuje wchodził na to forum ?
Nie warto pytać o opinię na tym forum - sami nieudacznicy którzy wciąż mają coś do powiedzenia !
Komuś kto szuka opini o pracodawcach radzę by przeszedł się i porozmawiał pracującymi - to oni powiedzą dlaczego tam pracują , a nie ktoś kto nigdzie nie może się utrzymać w pracy.
To taka moja rada. Ja osobiście kiedyś pracowałem w ochronie , znalazłem inną - wydawało mi sie lepszą pracę i poszedłem. Teraz szukam pracy - lecz ochrone zostawię sobie na koniec..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Konsalnet z kasa jest wporzadku nie to co Umbrella. Nie wiem jakim cudem ona odpowiada za ochrone "Sephory" Nie radze isc do Umbrelli. WIdac iz nie jeden sie przejechal

Uderz do Konsalnetu.
Bardzo duża firma, multum obiektów, ale gdy trafisz do normalnie podchodzącego do człowieka - koordynatora to zarówno przyzwoite zarobki, jak i fajna atmosfera.
W Warszawie i okolicach Rossmann, kilka odzieżówek (sieci bo obiektów kilkadziesiąt), Biedry (chyba najgorszy wybór, chociaż nie zawsze), do tego możliwość "doróbki" na kilku bardzo prestiżowych obiektach za super stawki. Osobiście mam 9,30netto za godzinkę i dzięki dobrym wynikom od września przechodzę na umowę o pracę. Chłopaki zarobki od 8 do 10,50 na rękę. Brak problemów z kasą itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

A tak w ogóle to w całej Polsce mają takie same stawki? I jamie firmy teraz polecacie, gdzie da się w miarę zarobić i traktują po ludzku? Wiem, że wszystkie to jeden wór, ale niektórzy chociaż w miarę uczciwie traktują. .. może kiedyś coś się w Polsce zmieni i zaczną doceniać zaangażowanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ahh Mateusz, slyszalem ze z koncem sierpnia rezygnuje, szkoda, ze tych czasow nie doczekalem :p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (59 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Praca za granicą. Niemcy (10 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...