Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Cóż to za wspaniała firma - w ogłoszeniu oferują pracę i darmowe szkolenia . Praca na wysokiej klasy obiektach handlowych .
Czy warto tam pracować ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Umbrella Security - ktoś coś powie ?

ej ej, ale
KŁADZIESZ , nie przez " ż " !

Taki ważny, a ortografia, to gdzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a tam, kazda taka firma to jedno i to samo...
co za roznica.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobno poszli po rozum do glowy i zatrudniaja nawet osoby z licencja na stanowiska kierownicze, a nie jak dotychczas nieukow. A jak wiadomo, wyzsze wyksztalcenie to i pewnie pensja wyzsza.

Popieram KUJAWIAKA kladziez wypowiedzenie chcesz odejsc z twarza a oni robia wszystko by cie z kasy wydymac non stop dodatkowe wymagania byle bys tylko niedal rady ich zrealizowac. Wpada dyrektorek w brudnym garniaku i wkreca ze to on cie zwalnia i ze niedawales rady. KPINA!!!!!!! Podkresla ze to zadna strata. No sie zdziwia troche jaka mala strata jest odejscie dobrych pracownikow. Niedlugo ten cyrk padnie bo Sephora niewytrzyma.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Firma ''KRZAK" kładzież Im wypowiedzenie z 14 dniowym okresem zeby byc wedłudg nich fair aż tu przyjezdza ''DYREKTOR'' elegancik i mowi Kierowniczkom ze Cie zwalniaja a prawda jest inna !!! Nawet nie Mają odwagi się przyznać ze pracownicy z tamtąd tzn. od Nich spier.....!!!Bo oszuści za grosze dawane wymagaja 2 razy tyle..!!Firma do wymiany i to jak najszybciej...!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

3miasto - Warszawa - dojazdy.
Odpowiedz sobie sam ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja mam pytanie odnośnie ich (Umbrella Holding Sp.z.o.o.) oferty pracy, która powtarza się na Pracuj.pl. Chodzi o stan. pracownika biurowego, ewentualnie księgowego w ich biurze w Warszawie. Warto się tym interesować i z nimi wiązać czy też nie ??

Obiecuja kordynatorzy premie a jak cos przychodzi to nie ma premii, trza pilnowac dokladnie swych godzin bo niezle oszukuja. ostatnio podniesli stawki w stolicy by nie sciagac z desantu a inne regiony stoja za smieszne poeniadze przy tylu obowiazkach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepszy taki niż tylko po zawodowce w kujawsko-pomorskim

Nie warto wiązać się z tą firmą nawet na chwilę.
Problemy z wypłatami, absurdalne kary, w regionie kuj-pom MENEDŻER z wykształceniem ZAWODOWYM !!!!!! brak grafików, nikt nigdy nic nie wie, nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawe czy warto? : http://www.umbrellaholding.pl/oferty-pracy/oferty-pracy/menedzer-ochrony

Jak myślicie?

W koncu się ruszyło na temat prawdziwej opini o ten firmy ja prac9owalem w tej firmie jak dopiero wchodi do sephora i cae szczescie ze tylko 2 tygodnie :) tez przekręcili mnie na kase.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Umbrellanto jakaś firma krzak obiecują dużo by ściągnąć ludzi a potem wypłaty się nie zgadzaja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

W "stolYcy" też rewelacji nie ma, w ochronie pracuję od 5lat, zaczynałem w firmie "krzak", gdzie zarabiałem 5zł netto (zlecenie, czaad, ale sytuacja życiowa mnie zmusiła), zmieniłem agencję, przeszedłem na obiekt biurowy (6,50zł netto, etat+zlecenie), obecnie od 2,5 roku pracuje na innym obiekcie w W-wie, nie będę podawał gdzie, ale zabrano mi etat, zasuwam na zlecenie, stawka godzinowa 9,5zł netto/h(po odebraniu etatu tylko to mi się udało ugrać), wyrabiam od 240h na miesiąc. Jeśli chodzi o obiekt to w ciągu dnia jest lekki zapierdol, jest to obiekt "pojedynczy", czytaj jestem sam, noc całkiem spoko :) siedzę w budynku, na terenie zewnętrznym jest inna ochrona, mnie interesuje tylko środek :) Pozdrawiam wszystkich pracowników ochrony :) B.

To niech z tego Radomia wyjadą do 'stolycy' chociaż. Stawki tam podobne są jak w Radomiu, ale jest większa konkurencja i można coś lepszego znaleźć. A najlepiej to niech robią karierę a'la Kopacz - baba z Radomia ;-)

Masz udar mozgu :D czy nie dostales wyplaty na czas ze tak sapiesz :D ?

a za to ze ktos pracuje za tyle i sie wogole pucuje do tego to juz 3ba byc mega z***em
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

za 0zl to juz trzeba byc totalnym nieudacznikiem zyciowym
tzw smieciem społecznym szmata - za hitlera cyklon B albo mydlo tylko teraz jest rozprezenie

Lepiej 6,5/h niz 0/h ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najpierw wszystko było na głowie Łukasza a jak ten pier... bo miał dość to wszystko rzucili na Mariusza. Do nich nigdy nic nie miałem bo robili co mogli i szczerze wątpie żeby to oni przycinali kaske. Teraz w Warszawie jest gość z Polski chyba z Krakowa niemniej wiele sie nie zmieniło dalej wykorzystywanie ludzi a Sephora ma już powoli dość tej całej firmy

Inne tematy z forum

Feromony w pracy (7 odpowiedzi)

Chciałabym wypróbować feromonów na ludziach z pracy pod wpływem pewnej publikacji o zachowaniach...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...