Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Cóż to za wspaniała firma - w ogłoszeniu oferują pracę i darmowe szkolenia . Praca na wysokiej klasy obiektach handlowych .
Czy warto tam pracować ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Umbrella Security - ktoś coś powie ?

ej ej, ale
KŁADZIESZ , nie przez " ż " !

Taki ważny, a ortografia, to gdzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a tam, kazda taka firma to jedno i to samo...
co za roznica.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobno poszli po rozum do glowy i zatrudniaja nawet osoby z licencja na stanowiska kierownicze, a nie jak dotychczas nieukow. A jak wiadomo, wyzsze wyksztalcenie to i pewnie pensja wyzsza.

Popieram KUJAWIAKA kladziez wypowiedzenie chcesz odejsc z twarza a oni robia wszystko by cie z kasy wydymac non stop dodatkowe wymagania byle bys tylko niedal rady ich zrealizowac. Wpada dyrektorek w brudnym garniaku i wkreca ze to on cie zwalnia i ze niedawales rady. KPINA!!!!!!! Podkresla ze to zadna strata. No sie zdziwia troche jaka mala strata jest odejscie dobrych pracownikow. Niedlugo ten cyrk padnie bo Sephora niewytrzyma.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Firma ''KRZAK" kładzież Im wypowiedzenie z 14 dniowym okresem zeby byc wedłudg nich fair aż tu przyjezdza ''DYREKTOR'' elegancik i mowi Kierowniczkom ze Cie zwalniaja a prawda jest inna !!! Nawet nie Mają odwagi się przyznać ze pracownicy z tamtąd tzn. od Nich spier.....!!!Bo oszuści za grosze dawane wymagaja 2 razy tyle..!!Firma do wymiany i to jak najszybciej...!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

3miasto - Warszawa - dojazdy.
Odpowiedz sobie sam ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja mam pytanie odnośnie ich (Umbrella Holding Sp.z.o.o.) oferty pracy, która powtarza się na Pracuj.pl. Chodzi o stan. pracownika biurowego, ewentualnie księgowego w ich biurze w Warszawie. Warto się tym interesować i z nimi wiązać czy też nie ??

Obiecuja kordynatorzy premie a jak cos przychodzi to nie ma premii, trza pilnowac dokladnie swych godzin bo niezle oszukuja. ostatnio podniesli stawki w stolicy by nie sciagac z desantu a inne regiony stoja za smieszne poeniadze przy tylu obowiazkach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepszy taki niż tylko po zawodowce w kujawsko-pomorskim

Nie warto wiązać się z tą firmą nawet na chwilę.
Problemy z wypłatami, absurdalne kary, w regionie kuj-pom MENEDŻER z wykształceniem ZAWODOWYM !!!!!! brak grafików, nikt nigdy nic nie wie, nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawe czy warto? : http://www.umbrellaholding.pl/oferty-pracy/oferty-pracy/menedzer-ochrony

Jak myślicie?

W koncu się ruszyło na temat prawdziwej opini o ten firmy ja prac9owalem w tej firmie jak dopiero wchodi do sephora i cae szczescie ze tylko 2 tygodnie :) tez przekręcili mnie na kase.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Umbrellanto jakaś firma krzak obiecują dużo by ściągnąć ludzi a potem wypłaty się nie zgadzaja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

W "stolYcy" też rewelacji nie ma, w ochronie pracuję od 5lat, zaczynałem w firmie "krzak", gdzie zarabiałem 5zł netto (zlecenie, czaad, ale sytuacja życiowa mnie zmusiła), zmieniłem agencję, przeszedłem na obiekt biurowy (6,50zł netto, etat+zlecenie), obecnie od 2,5 roku pracuje na innym obiekcie w W-wie, nie będę podawał gdzie, ale zabrano mi etat, zasuwam na zlecenie, stawka godzinowa 9,5zł netto/h(po odebraniu etatu tylko to mi się udało ugrać), wyrabiam od 240h na miesiąc. Jeśli chodzi o obiekt to w ciągu dnia jest lekki zapierdol, jest to obiekt "pojedynczy", czytaj jestem sam, noc całkiem spoko :) siedzę w budynku, na terenie zewnętrznym jest inna ochrona, mnie interesuje tylko środek :) Pozdrawiam wszystkich pracowników ochrony :) B.

To niech z tego Radomia wyjadą do 'stolycy' chociaż. Stawki tam podobne są jak w Radomiu, ale jest większa konkurencja i można coś lepszego znaleźć. A najlepiej to niech robią karierę a'la Kopacz - baba z Radomia ;-)

Masz udar mozgu :D czy nie dostales wyplaty na czas ze tak sapiesz :D ?

a za to ze ktos pracuje za tyle i sie wogole pucuje do tego to juz 3ba byc mega z***em
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

za 0zl to juz trzeba byc totalnym nieudacznikiem zyciowym
tzw smieciem społecznym szmata - za hitlera cyklon B albo mydlo tylko teraz jest rozprezenie

Lepiej 6,5/h niz 0/h ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najpierw wszystko było na głowie Łukasza a jak ten pier... bo miał dość to wszystko rzucili na Mariusza. Do nich nigdy nic nie miałem bo robili co mogli i szczerze wątpie żeby to oni przycinali kaske. Teraz w Warszawie jest gość z Polski chyba z Krakowa niemniej wiele sie nie zmieniło dalej wykorzystywanie ludzi a Sephora ma już powoli dość tej całej firmy

Inne tematy z forum

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (59 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Praca za granicą. Niemcy (10 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...