Umbrella

Ja pracuje od początku w tej firmie w Krakowie stawka 8.50 na rękę uważam ze jest ok.Przerabiłem kilka firm tu nie ma co narzekać.Pracuje na Sephorze .Od kilku miesięcy nowy koordynator i o dzIwo normalny zawsze odbiera telefon przyjedzie pogada, porostu normalny.Ja osobiście nie narzekam i chłopaki z innych obiektów tez się nie skarżą. Ale z opinią jak z d*pa każdy ma swoją.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Umbrella

Skoro jestes z Krakowa to po co siedzisz na forum trojmiasta ?? Przerabialem firmy ochroniarskie z trojmiasta Umbrella i Garda to najgorsze firmy ochroniarskie w trojmiescie taka jest smutna prawda ... Ja akurat pracuje na obiekcie przemyslowym co prawda mam kwalifikacie i 11zł na godzine ale nawet bez kwalifikacji maja chlopaki u nas po 9 - 10zl ... Wiec 7 - 8.50zl to smieszne pieniadze na jakis Sephorah i innych Rossmanach czy Douglasah takie firmy bez zawahania ppwinny dawac po 10zl netto ochroniarzom i pewnie daja ale taka ( umbrella, garda ) 2/3 sobie przycina i pozniej sa takie zarobki jakie sa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...