Katarzyna - ocena (1) Współpracuję z agencją Unikat od ponad 4 lat i jestem bardzo zadowolona z... Katarzyna Sara - ocena (1) Jesteśmy zachwyceni poziomem obsługi, Pani Halina to profesjonalistka, osoba... Sara Magdalena - ocena (1) Polecam serdecznie. Niezwykle rzeczowa Pani Halina nie pozostawia... Magdalena
Agnieszka - ocena (1) Bardzo polecam usługi biura Unikat. Pani Halina przeprowadziła nas przez... Agnieszka Ewa Hammerstein - ocena (1) Kompetentna Pani pośredniczka , znająca się na rynku i wymogach związanych ze... Ewa Hammerstein Karolina M-Z - ocena (1) Polecam usługi Biura Unikat. Pani Halina zajęła się moją sprawą... Karolina M-Z Jozef Janiszewski - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z biurem obrotu nieruchomościami... Jozef Janiszewski Oliwia Kuchcinska - ocena (1) Polecam z Całego serca P.Halinkę ! Za profesjonalizm , dokładność ,... Oliwia Kuchcinska Beata M - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem Unikat. Dziękuję za... Beata M Mariusz - ocena (1) Świetna obsługa. Szybko sfinalizowana transakcja, polecam serdecznie Marius, Mariusz Aleksandra - ocena (1) Gorąco polecam, pełen profesjonalizm i wymarzone mieszkanko jest już moje Aleksandra Sebastian Wielgus - ocena (1) Współpracowałem przy zakupie z p.Michałem Dziengo Jr. Współpraca przebiegała... Sebastian Wielgus Maja - opinia (1) Kontakt z firmą Unikat okazał się strzałem w dziesiątkę! W niebywałe krótkim... Maja Darek S - opinia (1) Wspaniała robota agencji a w szczególności Pana Michała. Sprzedawaliśmy... Darek S Katarzyna N - opinia (1) Pani Halina Dziengo z wielkim zaangażowaniem pomaga klientom przejść przez... Katarzyna N Kozakakiewicz - opinia (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa rodziny Dziengo. Jestem bardzo zadowolona... Kozakakiewicz Jerzy Roykiewicz - opinia (1) Bardzo dziekuje Pani Halinie Dziengo za profesjonalna obsluge transakcji.... Jerzy Roykiewicz Małgo - opinia (1) Profesjonalne biuro z dużym doświadczeniem, polecam Małgo Malgorzata - opinia (1) Bardzo fachowa obsługa, polecam Malgorzata A Kaminski - opinia (1) Dokonałam transakcji kupna mieszkania przy pomocy biura Unikat i jestem... A Kaminski