Unikatowe sukienki na np. Wesele

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam

Poszukuję oryginalnej i unikatowej sukienki na wesele i chrzciny stąd moje pytanie gdzie tutaj w trójmieście a najlepiej w Gdańsku się wybrać? Chodzi mi głównie o sukienki koronkowe jak np. Marki Chi chi London wiem że na Zalando.com są niektóre fajne ale wolałabym jechać i przymierzyć.

Z góry dziękuję za odpowiedź
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Unikatowe sukienki na np. Wesele

Zobacz outlet Asos w Gdansku ul pilotów 3,na fejsie maja kilka zdjec sukienek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Asoa i Chi Chi London to sieciówki. Nie ma tam nic „unikatowego” bo takie sukienko są produkowane masowo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Galeria Przymorze na I pietrze jest sklep z sukniami.

A jak ceny w tym outlecie Asosa? Nawet nie wiedziałam że taki fajny sklep w Gdańsku jest

Na Zalando jak i w każdym sklepie internetowym masz możliwość zwrotu. Na zalando nawet za darmo, na innych stronach sama płacisz za zwrot, ale uważam ze to i tak się opłaca, nue dość ze takiej, odchodzi benzyna, opłaty parkingowe i czas...

A jak chcesz stacjonarnie to na hali targowej w Gdańsku sa dwa sklepy z unikatowa odzieżą. Jeden na dole, ale raczej większe rozmiary, drugi na pietrze nad wejściem, tam sa fajne, ale max rozmiar 40.

Wiem ze na zalando jest darmowa dostawa i zwrot z tym że wolalabym pojechać i przymierzyć sukienkę. Patrzalam ba stronie outlet asos na facebooku i faktycznie mają fajne sukienki. A jak cenowo przedstawiają sie kreacje?

Hala targowa to tam na Zaspie tak? Nie jestem z Gdańska i nie orientuje się zbyt dobrze

Też mi się kiedyś podobały sukienki z Chi Chi London, teraz są trochę zbyt dziewczęce. Sporo ładnych propozycji jest w https://sklep.vnd.pl/ , mają tam sukienki dwóch polskich marek. Najładniejsze są modele maxi, idealne na wesele latem.

Ja mimo wszystko ci poleca zalando lounge, bo tam można szybko odesłać paczkę. Ja osobiście zawsze tam robie zakupy, ostatnio wyhaczyłam super stronkę z rabatami https://rabater.pl/rabaty/marki/zalando-lounge/ i jestem naprawdę mega zadowolona :D

Warto poszukać też w necie szczególnie gdy znajdziemy ciekawy kod rabatowy przykładowo na https://okazone.pl

Inne tematy z forum

Komunia-prezenty (70 odpowiedzi)

Dziewczyny była u mnie wczoraj sąsiadka , która ma dwie komunie w tym miesiącu i tak zaczęłysmy...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...