Oddział Pneumonologii (2) Serdeczne podziękowania dla całego personelu oddziału Pneumonologii.Dziękuję... Anna S. cierpliwości.... (2) Kilka krotnie byłem na badaniach w szpitalu. Kobieta w rejestracji na... władek ROZCZAROWNIE (3) Witam! NIESTET!!!Nie chcę, ale muszę dołączyć do grona zawiedzionych... LENA
podziekowanie (1) podziekowanie dla otolaryngologi mialam usuwane polipy z krtani obsluga super... Ela Kliniczny Oddział Ratunkowy GUM (1) Chciałabym podziękować Pracownikom Pogotowia Ratunkowego, za uratowanie... Barbara Dorota - opinia (1) jesteśmy zadowoleni Syn przebywał na oddziale torakochirurgii dwukrotnie. W... Dorota LENA - opinia (1) Witam! NIESTET!!!„Nie chcę, ale muszę” dołączyć do grona... LENA KLINIKA OTOLARYNGOLOGII (2) Byłam ostatnio operowana w klinice otolaryngologii. Zrobiono mi operację trzy... apodemus Przyszły Pacjencie szukaj innego oddziału neurochirurgi niż w Klinice AK (3) Po rocznym oczekiwani poszedłem na operację kręgosłupa jako człowiek chory... Marek Sokołowski Dla tego szpitala stanowcze -NIE !!! (1) W 2004 roku zostałam przyjęta na oddział onkologiczny z guzem za uchem miałam... Anonim podziękowanie dla prof.Emericha, dr Dębniaka (3) Składam ogromne podziękowanie za pomoc w leczeniu mojej,niestety niedawno... a.rydz-kozłowska Lepiej umrzeć niż się tam leczyć (2) W ostatnim czasie byłam pacjentką oddziału chirurgi szczękowo-twarzowej. Taki... Marzena PORADNIA KARDIOLOGII DZIECIĘCEJ (2) Witam, Chciałabym się podzielic opinia na temat zakresu działalności... B...... DLACZEGO PROFESJONALIŚCI WCZEŚNIE ODCHODZĄ NA EMERYTURĘ??? (1) PANIE PROFESORZE DLACZEGO PAN ODSZEDŁ???? ZMARTWIŁAM SIĘ BARDZO, TAKI... KRYSTYNA Prof.Janusz Emerich - podziekowanie (3) Panie Profesorze odejscie Pana na emeryture z SPSK1 Oddz.Ginek.Onkolog. jest... rak jajnika-chora Tragedia kobiet z rakiem jajnika po odejsciu z SPSK1 prof.J.Emericha (1) Prof.J.Emerich, byl ostatnia "deska ratunku" dla kobie z zaawansowanym rakiem... gosc wypiska (1) Zostałem wypisany na oddziale kardiologicznym mocno po godz 14 i tuz przed 15... kardiomiopata szpital super (1) drodzy pacjenci akademia medyczna na debinkach cieszy dobrym leczeniem... aniołek Podziękowania doktorowi Thrunowi (1) Nasza córeczka jest wcześniaczkiem, który bardzo dużo przedszedl od dnia... Rodzice Juleczki zgroza (1) Długo by opisywać jak zostałam potraktowana na oddziale położnictwa na... AG