Uratowali mi życie

2 maja musialem wyslac paczke (łóżeczko) a ze gabaryty byly jak to okreslili inni wszyscy kurierzy niestandardowe to mialem problem. Moja paczka miała wymiary 150 85 35 i waga ok 55kg. Ogólnie w grę wchodziła paleta i koszt 250 zł tej imprezy, nagle znalazlem OPEC za 125zl, lecz nadal szperalem i znalazlem BPS ( tzn znalazlem firme BŁYSKAWICA bo pod ta nazwa tez oni dzialaja). Zadzwonilem i miła Pani zrobila wycene na 93 i ze nie bedzie problemu zadnego. Kurier mial byc za jakies 1.5-2 godz byl za jkaies chyba 40 minut.
Malo tego pomogl bez zadnej laski zaniesc moj pakunek na woz abylo ciezkie.
Z tego co wiem moja paczka pozniej mogla powedrowac do odbiory UPS DHL itp. Nasuwa sie wniosek-mozna-mozna i to bez palety i bez ogromnych kosztow, a najlepsze ze tymi samymi korporacjami zagranicznymi.
Moje pierwsze i jedyne doswiadcznie BPS jest jak najbarddziej na tak.
BPS przechodzisz do finału
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

OSTRZEZENIE

TA FIRMA BPS, TO JEST FIRMA NIEUCZCIWA, NIE WARTO Z NIMI ZACZYNAC, przyjechał do mnie kurier w poniedziałek, i zabrał moja paczke , powiedział ze bedzie dostarczona we wtorek, niestety okazało sie ze paka moja wedrowała z miasta do miasta , czy ten magazynier był pijany , czy moze brał narkotyki lub był nieprzytomny , rozdziela paki a sam nie wie do jakiego miasta , miał byc Białystok a pojechała do wrocławia, gdybym nie reklamowała telefonicznie , to nie przyszła by jeszcze moze wcale, lecz jak sie okazało gdy po czterech dniach dzwoniłam do p, Kasi z reklamacja , przyszła otwarta i okradziona, jak to mozliwe, jak pakowałam to zawiazałam sznureczkiem a przyszła przepakowana i tasmą zaklejona, czyzby jakas magia sie stała , zgineło mi za 2000tys, moich kosztownosci, i kto mi odda to wszystko czyste szachrajstwo szkoda słów i brak słow,gdzie my zyjemy w jakim swiecie , ludzie sa nieuczciwi, kradna , w zywe oczy,Moje pierwsze i jedyne doswiadcznie BPS
jest nieuczciwe skomentuj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: OSTRZEZENIE

Zgadzam sie z opinia jak wyzej , ze Wroław BPS jest bardzo nieuczciwi, bo tam kradna, napewno jest tak kobieta, lub złodziejszek magazynier, ja tez miałam otwarta paczke z wrocławia okradziona i przepakowana, wstyd takich ludzi sie nie trzyma powinni isc za kratki lub obciac im rece aby nie mieli ich, za słabe
kary, u nas w Polsce sa i dlatego tak sie dzieje, Brak słów...
ludzie nieuczciwi nie pownni pracowac, wstyd i hanba
skomentuj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Droga Mariolu, oj nieładnie, nieładnie tak pisać 2 opinie jako dwie różne osoby. Twój adres IP jest widoczny, więc Twoja opinia staje się niewiarygodna.

Poza tym zawsze masz prawo reklamować przesyłkę. Swoją drogą wysyłając towar wart 20000 ubezpiecz przesyłkę, zapłacisz więcej, ale zawsze masz podstawę do ewentualnego odszkodowania jeżeli coś się z nią stanie.

MOJA PACZKA BYŁA UBEZPIECZONA, NA WARTOSC 2000TYSIACE ZŁOTYCH. PODEJRZEWAM ZE ZAMIAST DO BIAŁEGOSTOKU CELOWO WYSŁANO JA DO WROCŁAWIA, PONIEWAZ BYŁA PACZKĄ WARTOSCIOWA. PO CHARAKTERZE SKRADZIONYCH RZECZY, DOMYSLAM SIE ZE ZŁODZIEJEM MOICH KOSZTOWNOSCI BYŁA KOBIETA-POZOSTAWIŁA LAPTOPA A ZABRAŁA CIUSZKI , I KOSMETYKI.MOIM ZDANIEM MEŻCZYZNA ZABRAŁBY LAPTOPA A CIUSZKI I KOSMETYKI POZOSTAWIŁ.
CZY WSZYSTKIE WARTOSCIOWE PACZKI PRZESYŁANE Z TEJ FIRMY TRAFIAJĄ DO WROCŁAWIA????????

pomyłka zamiast internautki napisała Mariola

Zadna pomyłka to prawda to co napisałam jest złodziejstwo, kradna i nie ma zwrotu, kombinuja jak moga aby dla siebie mieli, zysk, to hanba -wsyd, ze takie cos mnie spotkało, gdybym wiedziała ze zostane okradziona to nigdy bym tej firmie nie zaufała, zwolniono nawet p, Katarzyne bo cos musiała przeskrobac,a pracowała w tej firmie, jak sie okazało, widocznie cos sie działo ?????? oj nieładnie bardzo brzydko

Pani Mariolu,
takie oszczerstwa, proszę pamiętać, że pisze Pani na forum w internecie. Oczernianie jest karalne.