Urolog

Poszukuję dobrego urologa ( kamienie nerkowe)w Trojmiescie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

od nerek jest nefrolog
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie masz racji - kamicą i np torbielami nerek zajmuje się urolog
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nefrolog jest od nerek.
A urolog może być.
O co ten dym

O to, że pójdzie niepotrzebnie do nefrologia, który i tak skieruje do urologa. Niepotrzebna strata czasu, bo wszędzie się czeka po kilka miesięcy, a jeśli wizyta prywatna, to pieniędzy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam 50 lat i od jakiegoś czasu borykam się z problemem nietrzymania moczu. To naprawdę trudne i upokarzające doświadczenie, które wpływa na moje codzienne życie. Nie jest łatwo żyć w ciągłym strachu przed tym, że może coś się wydarzyć, a ja nie będę w stanie zapanować nad swoim ciałem. Dlatego też, postanowiłem szukać pomocy u dobrego urologa w Gdańsku. Wiem, że to ważne, aby znaleźć lekarza, który jest doświadczony w leczeniu tego rodzaju problemów i któremu można zaufać. Przecież to moje zdrowie jest najważniejsze. Nie jest to łatwe zadanie, ale wiem, że muszę to zrobić. Nie chcę już dłużej cierpieć z powodu nietrzymania moczu i chcę wrócić do normalnego życia. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć dobrego urologa w Gdańsku, który pomoże mi w tym procesie. Przeglądam właśnie stronę https://www.uclinic.pl/ Czy ktoś może mi coś na temat tego lekarza napisać ?

Mój brat poszedł do nich, udał się na sesję doradczą i zobaczył, co mają do powiedzenia https://doctorpro.pl/lodz/services/urology

Inne tematy z forum

DR Michalska- poradnia hepatologiczna (5 odpowiedzi)

czy ktoś był u tej pani dr na wizycie?

Mały członek faceta (7 odpowiedzi)

Witam Otóż przez dłuższy czas seks nie sprawia mi przyjemności. Mianowicie zastanawiam się czy...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...