Urzad skarbowy rozmowa

Chcialabym sie dowiedziec czy ktos wie jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna w skarbowce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Urzad skarbowy rozmowa

idź to się dowiesz, moim zdaniem to są pseudo rozmowy a i tak zatrudnią kogoś po znajomości, niestety w urzędach muszą robić rekrutację żeby nikt się nie przyczepił- jeszcze nie słyszałam żeby ktoś dostał pracę w urzędzie z ulicy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

pewnie i tak jest..a jka wygladaj testy na komputerze?

Po pracy w US nigdzie indziej Cię nie zatrudnią - chyba, że w innym urzędzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oj Madzia nie musisz im wierzyć moj kolega bez znajomość sie tam dostał z ulicy prosto widzisz jednak można..:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

czasem przyjmują "murzyna" jak nikt nie chce zap... za psie pieniądze i być pionkiem po którym się jeździ i zrzuca brudną robotę, ale na rzeczowe stanowisko ? w życiu nie zatrudnią z zewnątrz- zawsze się po znajomości lokują: rodzina/ znajomii, to widać nawet jak sie w urzędzie siedzi jako petent: "dzwoniłam ciociu..."

Bez przesady. Moja koleżank dostała tam rpacę, mowiła że pensja nie najgorsza i co ważne nie siedzi po godzinach za darmo, jak miało to miejsce w prywatnej firmie.

100 osob na 1 miejsce :(

Inne tematy z forum

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

Praca K2 Dystrybucje (31 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?