Nędza, ogólnie szkoda gadać (2) Tym Panią nie chce się pracować, przychodzą bo muszą. Z takim nastawieniem... Joanna Ocena pracy PUP Gdańsk (1) Jestem od ponad roku bez pracy , nie mogę się dostać na żaden z kursów z... kruppa Panie z Dga (10) Jestem bardzoo zadowolony z obsługi pań z pośrednictwa.Są... Andrzej
Laicy (1) Byłam dzisiaj w PUP gdynskim-Żenada!!!!!!!1łaska , ze mnie przyjeto i... martynika Lista "minusów" PUP w Gdyni (1) Witam Jestem zarejestrowana prawie rok z 3 miesięczną przerwą ale to za... Milka87 Była stazystka PUP GDYNIA (3) Witam.. Nie dokońca zgadzam sie z tymi opiniami. Bedąc na stazu poznałam co... ANNA porazka (1) U.P to totalna porazka.Czekalem na oferte pol roku a gdy ja otrzymalem ,proba... andy Czyst aparanoja (1) Ogólnie nie można się nie zgodzić z tym że up w Gdyni jest beznadziejny.... Daria beznadzieja (1) są niedoinformowani.. chciałam isc na staż wsystko było załatwione...... asia Pośrednictwo (6) To co niektórzy piszą na tym forum to bzdury. Jestem zarejestrowany juz jakiś... Edward AGATA (1) GDYBY BYŁA CYFRA ZERO TO TEN URZĄD PRZEKLETY DOSTAŁBY OCENE 0 DO POTEGI .NIE... AGATA Widać, że nic się nie zmienia ... (3) Męczyłam się tam na stażu tuż po studiach, przez pół roku za 450 zł... Motylek PUP -------a (2) Również nie polecam tej instytucji, szybciej sam znalazłem prace dorywczą,... F21 Urząd Parodii chyba :/ (4) Też byłam tam na stażu i zrezygnowałam, bo dali mnie do śmierdzącego i... imblack kobity bez wiedzy (1) niestety poziom wiedzy na tematy, które interesują bezrobotnych - ZEROWY... Seteczka UP - do likwidacji (4) Byłam na stażu w UP-szok!!!Pani kierownicza faworyzuje osoby,które włażą jej... CK a ja sie nie zgadzam (2) bylam dwa razy zarejestrowana w urzędzie pracy i naprawde nie moge narzekac.... byla bezrobotna Szkolenia (1) Dostałam się wstępnie na szkolenie wraz ze stażem....Jednak jeśli sama sobie... xx strona internetowa w XXI w - kto to widzial? (2) Pytanie do administratorow strony internetowej!!! Jakim cudem ten urzad ma... poszukiwacz kuk - opinia (1) Najpierw każą przynosić mnóstwo dokumentów, wykształcenie i inne... kuk