Urząd Pracy a fikcyjny spadek bezrobocia (4) Urząd robi wszystko żeby fikcyjnie zmniejszać bezrobocie!!! Oni tu są... Krzysztof Szkoleń nie ma! to fakt (2) Szkoleń nie ma! to fakt i koniec. Bedą od połowy lutego..Kiedyś starałem się... kocham Gdynię.. +45 (2) No cóż zmuszona byłam do rejestracji dwa raz na przestrzeni dwóch lat. Miałam... +45
ZERO OFERT (1) Stawiłam się niedawno w wyznaczonym terminie i co ? Nie dostałam ŻADNEJ... Lady A Zgadzam się z poprzednimi opiniami (1) Na miejscu tych pań czytając te opinie wstydziłabym się przyznawać gdzie... Była bezrobotna .........nic nowego (2) Przeczytałam sobie wszystkie Wasze opinie i nie mam do dodania nic, co by Was... Agnieszka ZAMKNAC! ZWOLNIC! ZAPOMNIEC! (1) wszystko co najgorsze, cofasz sie w czasie, tylko kawa sie szybciej robi,... jakub żal śmiech i rozpacz (1) byłem zarejestrowany jako osoba bezrobotna dostałem staż na magazynie że... Karol Śmiech na sali (2) Nie polecam rejestrować sie w urzędzie świeżo upieczonym uczniom takim jak... Niezadowolony O zgrozo (2) Panie tam pracujące - rodem z PRL-u. Jan Kowalski Żenada (6) Panienki wydające numerki i sprawdzające dokumenty przed rejestracją zajęte... Maszan ewelina (1) Urząd pracy... gdy tam idę nie wiem czy mam się śmiać czy płakać ;) w... eve Zawsze coś jest nie tak (1) albo jest za młody albo za stary no a na ofertę po 40-tce nie ma... bezrobotny ewa - opinia (1) brak słów na to, by opisać co tam się dzieje. a właściwie jest jedno slowo... ewa Nawet ich strona internetowa www.pup.gda.pl nie działa kilka dni !!! (1) I jak ja mam się czegoś dowiedzieć? Na szczęście już nie bezrobotny beznadziejne podejście do klienta (3) Nie dość, że na obsługę czeka się godzinami, to jeszcze panie są na tyle... petent kpina (1) A tu widać ze ktoś sie nieźle bawi z Urzedu i sam opisy sobie dodaje i... mędrzec Jestem bardzo zadwolony z pracy U.P (1) Stałem się bezrobotny poprzez zwolnienie grupowe ,od 6 miesięcy jestem... MAŁY taro oferty ktore nie istnieja? (4) Regularnie wstawiam się na każdą wizytę... a co w zamian dostaje? oferty... Pablo Szkoda publicznych pieniedzy ! (1) Po 12 latach pracy po raz pierwszy poszedłem do pośredniaka. Nie spodziewałem... Maniek60