niewłaściwe komentarze i porady (3) Moja żona usłyszała od jednej urzędniczki z poradnictwa, żeby pracy szukała... gregsk Totalna porażka (1) Ten urząd to jakiś pokomunistyczny relikt z wykopalisk. Nie ma różnicy między... Gosia Przestraszony (1) Po tych wszystkich komentarzach dotyczące POP w Gdyni to aż ciarki mi... allegro
Pani z pup gdynia wstaje o 5 rano (1) Dzis musialem odwiedzic te miejsce potrzebowalem ubezpieczenia pani ktura... niepracujący len prywatny folwark dla UP-owi(e)czek (1) Byłam dzisiaj-brak słów.Każdego dnia święto,a w przerwach praca.Do... dzisiejsza KOMENTATOR - opinia (1) TAK SAMO JAK KAŻDY INNY!!!!!!! KOMENTATOR Łukasz - opinia (1) niestety tak się złożyło, że i ja musiałem odwiedzić PUP. Przyzwyczajony do... Łukasz katastrofa (1) życze wszystkim pracownikom UP zeby znaleźli sie po drugiej stronie swojego... ew BYŁA ZAREJESTROWANA - opinia (2) TEN URZĄD STWARZA TYLKO STANOWISKA PRACY DLA SAMYCH SIEBIE.W OFERTACH SZKOLEŃ... BYŁA ZAREJESTROWANA +50 (1) Gdybym znał język chiński, miałbym więcej złych słów do powiedzenia na temat... grzegorz brzeziński witam (1) ja jestem zarejestrowana w PUP drugi raz, ponieważ raz mnie wykreślili bo nie... Wiolka Pytanie (2) Nie wystawiam opinii. Poczytałem 9 opinii młodych ludzi szukających pracy. I... Tadeusz szkoda słów:( (2) Poziom kompetencji pracowników, organizacja pracy i sprawność obsługi... antypupowiec PUP Dla kogo?. (1) Jestem zarejestrowany jako osoba bezrobotna od listopada 2008. Od początku... Jan Bez Pracy PORAŻKA !!!!! (1) Jak się można spodziewać nie napiszę nic pozytywnego! Otóż w tym roku... rozczarowana STAŻysta... (1) Witam, jestem po szkole licealnej, zarejestrowałem się cztery miesiące temu w... Petent/Klient Rejestraca przez internet ! Do .d....... y! (1) Zobaczyłam na jednym z portali ze jest możliwośc zarejestrowania sie przez... Rozczarowana tragedia... (1) myslalem ze urzad pomoze mi uzyskac jakies szkolenia albo prawo jazdy...... Marcin porażka (1) Witam, i odradzam, pójście do pup gdyż to porażka, najpierw panie grzebiące w... PORAŻKA Brak słow!!! (1) Zgadzam się i to w 100%,że obsługa w UP jest żenująca.Gdy miałam tam iść to... Klusia