Maurycy - opinia (2) Szybka i fachowa obsługa, zero problemów. Korzystaml z usług firmy Reetz już... Maurycy Marta - opinia (1) Naprawdę polecam ! Pan Kamil Lewald to mistrz świata ! I tutaj z miejsca... Marta Maciej - opinia (2) Naprawa po szkodzie wykonana bardzo solidnie, szybko i na oryginalnych... Maciej
Kamila - opinia (2) Chłopaki wszystkim się zajęli, miło, szybko i efekt naprawy świetny, polecam.... Kamila Łukasz - opinia (1) Ekstra , wszystko bez mojego udziału Łukasz Dominika - opinia (2) Polecam! Oprocz podpisu pod dokumentami nic nie musiałam załatwiać i o nic... Dominika Kasia - opinia (1) Po stłuczce wymienialam caly przedni zderzak wraz z reflektorem, zdecydowałam... Kasia Marcus - opinia (1) Rewelacja. Do warsztatu Pacars wjechałem dokładnie o umówionej godzinie.... Marcus Tomasz - opinia (1) Fachowo,solidnie i za rozsądne pieniądze Tomasz Profesjonalizm w każdym calu - opinia (1) Kolejne już podziękowania kieruję na ręce Pana Jacka Choromańskiego. Naprawdę... Profesjonalizm w każdym calu Grażyna - opinia (2) Byłam i na pewno wrócę. Bardzo miły i rzeczowy właściciel i mechanicy. Autko... Grażyna Grażyna - opinia (2) Bardzo miła obsługa, klimatyzacja mrozi aż miło mimo mojego kilkuletniego... Grażyna Łukasz - opinia (2) Zdecydowanie polecam zarówno likwidację szkód jak i serwis. Szybko, sprawnie,... Łukasz Łukasz - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Szeroka oferta. Fachowa, miła obsługa i dobra kawa. Łukasz Łukasz - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Fachowa, miła obsługa... Łukasz Piotr - opinia (1) Znakomita obsługa, solidnie, sprawnie i bardzo miło. Uczciwe ceny. Auto... Piotr Dominik - opinia (2) Polecam naprawy powypadkowe w Reetz serwis. W autoryzowanym serwisie... Dominik Michal - opinia (1) Szybko i sprawnie naprawione auto cena spoko Michal Zdzisław Wesołowski - opinia (2) Pod koiniec kwietnia 2020r zaliczyłem stłuczkę. Do usunięcia szkody wybrałem... Zdzisław Wesołowski Tomek - opinia (1) Gorąco polecam, fachowa obsługa, wyjątkowe podejście do klienta - najwyższy... Tomek