Dobra lecznica, tylko medycyna kuleje (1) Dzięki pomocy lekarzy z Amicis na poczatku maja udało mi się uzdrowić mojego... Electra Nie polecam tego gabinetu! (1) Gabinet jest nastawiony glownie na robienie kasy a nie na leczeniu... Marta Polecam (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, dostępność 24h/dobę, trafne diagnozy i... Kasia
to jest firma - nie lecznica!!! (1) Niestety nie mialam okazji uslyszec w tym miejscu ani jednej trafnej... dbdb PROFESJONALNIE (1) Lecznica dobrze wyposazona, z pelnym zapleczem, specjalisci z z roznych... PAN DOG Buldog francuski (1) Polecam uratował oczy mojego pieska. Alina lekarze z powołania (1) Można na nich liczyć o każdej porze dnia i nocy. Profesjonaliści w każdym... Kasia stanowczo odradzam! (1) Na szczęście tylko raz byłam zmuszona skorzystać z ich usług. Obsługa bardzo... Kasia 3 razy Pan Bandura uratował mi psa (1) Nosówka, ropomacicze, zaczopowane jelito. 2 operacje. Pies zyje i jest w... Łukasz Bardzo dobry lekarz weterynarii. (1) Bardzo dobry lekarz weterynarii. madzia_oska Wszystkim bardzo polecam! (1) Niezwykle miły i sympatyczny pan Doktor, doskonałe podejście do zwierzaka :D... zadowolona :) Żółwik i Pędziwiatr :) (1) Panowie są bardzo sympatyczni i dobrze się dobrali...Żółwik i Pędziwiatr... Justyna i Małgorzata :) Serdeczne podziękowania !!! (1) Serdecznie dziękuję za trafną diagnozę i natychmiastowy zabieg, któy... Artur Tomek K - opinia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Nowy, dobrze wyposażony gabinet, możliwość... Tomek K Weterynarze... (1) Od niedawna moj pies jest ich pacjentem....Ja jako klient jestem... :) Super lecznica a lekarze naprawde z powołania (1) Jestem pod ogromnym wrazeniem nowo powstalej lecznicy przy... olo Polecam! (1) Nie mam wiele doświaczenia z weterynarzami ale od 1,5 roku chodze ze swoja... kamcio q - opinia (1) polecam dr. Kaminskiego,czlowiek z niesamowitym sercem dla zwierzat. q Tylko podejście dr.Debisa jest odpowiednie (1) Beata Fachowcy !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Oni naprawdę są bardzo dobrzy nic dodać nic ująć więcej takich. Artur