Nie polecam (1) Poszedłem ze znalezionym jeżem, gość nie potrafił określić wieku ani płci,... izdeb Zadowolony (1) Zarówno ja, jak i mój pudel jesteśmy zadowoleni.Pani Beata nie ma... Jarek Polecam!!! (1) Jestem b. zadowolona z usługi. Roki został dokładnie umyty i ostrzyżony.... Kasia
jako pogotowie w godzinach nocnych - NIGDY NIE (1) {po dziennych godzinach pracy w czasie rzekomych nocnych dyzurow lekarz... zalamany wlasciciel Super pomoc w każdej sytuacji (1) Nie zgadzam się z opinią TELEFON ponieważ mój pies był potrącony przez... Karolina Jak to u dr Ulewicza... (1) Klienci przychodni "Amicis" przy Elbląskiej także chwalą Doktora, bo... Beata L. Mirka M. - opinia (1) W środku nocy, w weekend, przywiozłam kotkę z ropomaciczem. Natychmiast... Mirka M. Krystyna - opinia (1) Doskonały fachowiec,mój pies biegnie do lecznicy z radością.Polecam!! Krystyna do Krzysztofa (1) tak sie składa,że bardzo wiele gabinetów i lecznic nie posiada wagi i to... raja Świetna lecznica! (1) Bardzo się cieszę, że odkryłem tę lecznicę. Pracują w niej bardzo... Wasyl czereśnia - opinia (1) Zupełnie się nie zgadzam z poprzednią opinią! Lekarze z tej lecznicy mają... czereśnia Telefon !!! (1) Strata czasu i pieniędzy żebyście pojawiali się w tej lecznicy ze swoimi... Katarzyna S. mieszkanka Sopotu Naprawdę polecam!!! (1) Podzielam opinię ,iż to najbardziej ludzcy lekarze z jakimi do tej pory... paczki mała - opinia (1) Dr Adam Makowski jest bardzo dobrym weterynarzem ale mojemu zwierzątku... mała Podziekowanie (1) Dziekuje za uratownie mojego psa.... Bez pna juz dawno by go z nami nie bylo... R. Bomba:) (1) No jak dla mnie i dla moich psiaków to jest bomba:) bede wpadać częśćiej;)... asia dr Anna Szymańska (1) Bardzo miła osoba, uratowała życie mojemu szczurkowi, niezwykle kontaktowa i... Ola WETERYNARZ Z PASJĄ (2) Nareszcie weterynarz z pasja,kochajacy swój zawód i zwierzęta. Tak jak piszą... woody BARDZO POLECAM !!! (1) Bardzo polecam obie panie weterynarz. Mój piesek miał zapalenie przyzebia... wiki super (1) Naprawdę świetna lecznica! Super ludzie, młodzi, ale bardzo doświadczeni,... Biedronka