morze nie najtaniej ale z gwarancją i solidnie (1) firma solidna udziela gwarancji i realizuje zgłoszenia awari szybko i solidnie mariusz Klimecki Polecam serdecznie (2) Terminowo, szybko, sprawnie, profesjonalnie, firma godna polecenia. Agnieszka Duży pozytyw. Polecam! (1) Panowie przyjechali dużo szybciej niż planowali. Szybko, profesjonalnie... crane
Solidny hydraulik!!! (1) Polecam Firmę! Znakomita obsługa - jej solidność i jakość. Jak macie... Darek Firma jak najbardziej godna polecenia (2) Fachowa ekipa, usługa wykonana szybko, solidnie, czysto oraz niedrogo. ania GORĄCO POLECAM (1) SZYBKO, SPRAWNIE, PROFESJONALNIE, GORĄCO POLECAM, JA ZATRZYMUJĘ WIZYTÓWKĘ BEATA Peknięty wężyk (1) Profesjonalnie i fachowo. Polecam. Bez problemu przyjęto moje zgłoszenie... Agnieszka Brzezińska polecam (1) terminowo,profesjonalnie,szybko i sprawnie. Asia polecam (1) Zawsze powtarzam że jak się na tym nie znasz to się tego nie tykaj i dzwoń po... Marcin Wesołowski Polecam (1) Szybko, skutecznie i co najważniejsze rzeczywiście 24 godz. na dobę.... Rafał zalanie (1) MIAŁEM ZALANE MIESZKANIE POD POSADZKĄ.PO WYKONANIU TELEFONU NATYCHMIAST... pawel Polecam! (1) Polecam wszystkim skorzystanie z tej firmy - dzialaja szybko i co... Olga Szybko i profesjonalnie (1) Fachowa naprawa, szybka reakcja na zgłoszenie w niedzielę. Zdecydowanie polecam. A. Głuszak rewelacja ! (1) Cóż, nie da się inaczej opisać usługi. Panowie zrobili wszystko co mogli, by... Martyna Firma godna zaufania (1) Goraco polecam każdemu !! Fachowcy z najwyższej półki, szybki dojazd,... Wojtas ZDZIERSTWO!!! (1) Wezwałam pomoc do zatkanej rury, banał!!!Hydraulik rzeczywiście przyjechał... Karolina MAły KAck Górny - LUty - częste spadki ciśnienia wody! (1) A rachunki jak za wodę na pustynii! NApełnianie się pralki do prania trwa... BArtek brak komunikacji (2) Nie chciałam wystawiać tej opinii lecz jestem zmuszona. Pan nie zjawił się o... iwona trzy słowa (2) SZYBKO,SKUTECZNIE,TANIO:) tak jak powinno to wygladac POLECAM! kamil sopot kamienny potok poprosttu kpiony (1) mieszkamy w domkach jednorodzinnych i od paru miesiecy nie ma u nas cisnienia... gdynia