Uwaga Esprit GB

byłam na rozmowie na stanowisko dekoratora- rozmowa z kierowniczką to był jakiś dramat rozsiadła się na krześle jak jakiś prezes pytania były aroganckie i chamskie, w życiu nie spotkałam się z takim niskim poziomem rekrutacji!!! spodziewam się raczej obozu pracy niż godnych warunków - nie polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Uwaga Esprit GB

Nie kazda firme stac na profesjonalna rekrutacje prowadzona przez walifikowanych rekruterowm.W malych firmach wysyla sie pania Zosie albo pana Zenka i takie sa tego efekty.Co wcale nie znaczy ze ta firma podla jest.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ok - ale kierownik sklepu ma doświadczenie w rekrutacjach... a nawet jeśli nie to OCZEKUJE SZACUNKU I KULTURY a niestety chyba nie każdego stać na ten luksus, to nie pierwsza i na pewno nie ostatnia moja rozmowa w życiu... chcesz się dowiedzieć o czym pisałam to idź i się przekonaj jak ta "pani" traktuje aplikantów- wole nie wiedzieć jak swoich pracowników... jak weszłam do sklepu to była oparta o stół z założonymi rękami gapiła się na ludzi w sklepie z miną "mam Cię w d*pie" więc sądząc po poziomie tej osoby praca to musi być tam na najwyższym poziomie...

Wielokrotnie rekrutując pracowników, zawsze starałem się szanować ich i mój czas. Mimo, że nie zawsze było słodko w firmie to nie można tego pokazywać na zewnątrz i podchodzić do nowych ludzi od razu z zniechęceniem, po co ?. Teraz jak sam biegam na rozmowy, widząc, że firma od razu coś kombinuje to potrafię powiedzieć osobie z drugiej strony co myślę o jej zachowaniu. Oj często działa to na nich i ich dumę :)

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...