Uwaga LIMES

Witam firma limes dostarczajaca internet na osiedlu Pięć Wzgórz jest firma która nie traktuje klientów poważnie,lekceważy zgłaszane usterki które bardzo często się zdarzaja(tj. poprostu brak internetu np.przez tydzień).Serwis pozostawia wiele do życzenia(pseudo informatycy)nie potrafia naprawić usterki nawet po 5 wizytach.Prędkość np.1 mb jest tak naprawdę o połowę mniejsza a cena większa niż u innych firm.Proponuję więc zanim podpiszecie umowę z nimi dwa razy się zastanowić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Uwaga LIMES

Nie wiem czemu sie tak bulwersujesz mam limesa od czasu przejecia po firmie Moebius i nie mam zadnych zastrzezen zeby byly jakies problemy predkosci sa OK czasami zdazaja sie spadki ale to jakies chwilowe i po jakims czasie ustaje ale to wszedzie tak jest. Awarie owszem ale szybko usuwane nigdy tego problemu nie mialem.

Serwis jak serwis szybko sprawnie wchodza wychodza dziala i tak tez jest.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też korzystam z Limesa na 5W i nigdy nie miałem z nimi problemów. Zresztą podobnie jak z Moebiusem lub zakoniczyn.net
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja także z Limesa korzystam. Zero problemów. Łącze 6MB, i na prawdę tyle jest....

Sprawdz sprze w domu bo napewno tam jest problem :)

co za bezsens, mam limesa od czasów jak jeszcze na radiówce dostarczali neta na osiedle i nigdy nie było problemów. brak neta pamietam moze z 4 razy przez chwilę na 6 lat jak uzywam.

Z Limesem jednak jest coś nie tak. Od kilku dni pakiety latają jak chcą, nie ma stałego dostępu do internetu. Działa jakby chciał a nie mógł. W zeszłym tygodniu w ogóle nie miałem dostępu do internetu, po wykonaniu telefonu do nich przysłali fachowca i usterkę naprawili. Internet może i jest, ale na pewno nie działa tak jak powinien, przynajmniej od kilku dni jest kiepsko.

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2396 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...