Uwaga na dwa duże czarne psy!

Dzisiaj rano o mało nie zagryzły młodej sarny w okolicach ul.Bartników/Czarna Góra-udało się je spłoszyć,ale jeśli ktoś zobaczy ,ze chodzą luzem..niech dzwoni na policję...nie wiem czy są bezpańskie,jeśli nie...to medal za głupotę dla właściciela..jeśli tak..tym bardziej trzeba by było coś z tym zrobić.Nigdy nie wiadomo jak się zachowają w stosunku do dzieci np...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Uwaga na dwa duże czarne psy!

Super że piszesz ale jeśli w jakikolwiek sposób możesz abo Ty albo ktos z rodziny może mógł nagrać tą sytuację to właściciel dostałby nieźle po ,,gaciach". Niektórym nie chce sie wyjść z psem na spacer i rano wypuszczają je luzem. Sarenki są wielkim dobrem nas wszystkich i trzeba dbać o nie. Mając nagranie możesz śmiało wezwać rajdowóz okazać im film a właściciel nie wyprze się że nie pilnuje piesków. A tak zaprzeczy tobie w oczy i tyle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Racja..ale wszystko działo się tak szybko i pechowo akurat byłam sama,że wolałam je spłoszyć, niż dać im zagryźć sarnę dla nagrania...zgłosiłam na policje..nie wiem czy w ogóle będą szukać...mam nadzieję,ze chociaż odrobinę się zainteresują
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

te psy to chyba z kurnika na m.bojana 3
mieszka tam przycpany skore&
ma takie czkoladowe labradory tez widzialem jak ganialy sarny
niestety nagrania nie mam ale ostatnio widzialem na m.bojana jak znimi sie panoszyl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyjrzę im się..te były czarne..i wydaje mi się ,ze większe od labradorów...szczególnie jeden
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rano - około 9 ;) takie coś czarnego podobne do labladora biegało w okolicach Pszczelej, Okrężnej.
Wyłapać i wywieźć. Kto prowadzi odłów bezpańskich psów w gminie? Czas chyba zgłosić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (16 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...