Uwaga na kradzione lakiery CND Shellac

Temat dostępny też na forum: Moda i uroda Zaspa
Kochani, jakby ktoś z Was widział lakier do paznokci opakowany w biało-czerwony kartonik amerykańskiej marki CND Shellac sprzedawany gdzieś na bazarze lub w innym miejscu - proszę, dajcie znać. Można też przypilnować taką osobę i zadzwonić na policję. Skradziono nam te lakiery razem z drogimi perfumami w sobotę w LOTNI ze sklepu. Lakiery te nie są dostępne w żadnym sklepie itp. Zamawiają je jedynie salony kosmetyczne.Dlatego złodzieje mogą bardzo łatwo wpaść próbując je gdzieś opychać. Cena tego lakieru to ok. 60zł/szt. Przypuszczamy, że będą złodzieje je opychać dużo taniej. Podaję tel. do siebie i proszę o informację, gdyby ktoś zauważył, że gdzieś je ktoś sprzedaje. 503 890 411 Z góry dziękuję serdecznie za pomoc:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Uwaga na kradzione lakiery CND Shellac

Lakiery są ogólnodostępne, będziecie mieli problem, bo przecież złodziej może się tłumaczyć że zakupił je online i teraz odsprzedaje taniej...Współczuję ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli zakupił online to i tak musi mieć dowód zakupu. Wszystko jest do sprawdzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A jak zakupił na targowisku ?

Kasiu, wszystko da się udowodnić:) Tych lakierów nie kupił sobie w sklepie stacjonarnym, a nawet jeżeli przez Allegro to spokojnie można sprawdzić mu kompa itp - ale tym zajmuje się już policja. Poza tym, czuję, że będzie je opychał za 20zł/szt...to jakiś amator, bo nawet szyby wybić nie potrafił!Sądzę, że miał ze 20lat maksymalnie, towar opchnął paserom i ci, dają go dalej - proste. Jakby ktoś z Was widział, że ktoś oferuje je w niskeij cenie lub w ogóle ma w sprzedaży - dzwońcie, proszę - 503 890 411 Dziękujemy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeśli jesteś w stanie rozpoznać akurat TE egzemplarze to poszperaj na allegro czy nie są akurat w sprzedaży
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam w sobotę udać się na rynek na przymorzu i popatrzeć po stoiskach. Zwrócić uwagę też na handlujących wokół terenu na ziemi. Ja tak znalazłem skradziony telefon.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a sprzedaja tam kosmetyki?jakies perfumy itp?

tak i to sporo

Sam się tam udam i jak zobaczę te lakiery to natychmiast zadzwonię! Njpierw do pani, potem na policje aż w końcu spytam skąd je mają, gazem po oczach i sprawa rozwiązana:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

słuchaj ale nie każdego kto sprzedaje na bazarze poniesiesz do odpowiedzialnosci bo to by było komiczne. I za zaczepianie niewinnych ludzi moze tez Ciebie drogo to kosztować.Bo niekoniecznie moze miec te twoje lakiery.Lakiery mozna spokojnie po niższych cenach kupic na allegro a nie sądzę by jakakolwiek osoba miała prawo tłumaczenia się tobie tylko dlatego ,że Ktos Cie okradl. zejdź na ziemie :) Ja sprzedając te rzeczy to bym popukała się po głowie i osadzila cie o napad w takiej sytuacji. Bez kitu. Lakiery są ogolno dostepne jestem stylistka wiec wiem co pisze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadza się, ale ukradli wybrane kolory, więc jakbym zobaczyła na Allegro je w cenie 55zł lub mniej, to sorry...dziekuje JB za pomoc - jak coś to dzwoń. A na Allegro baliby się wystawiać...tyle w temacie. Będą opychać na ulicy raczej i łażąc po salonach. Dziękuję za wszelką pomoc. To miłe wiedzieć, że człowiek nie jest sam.

Nikomu nic nie udowodnisz..:) dzisiaj by o cos Kogos oskarzyc trzeba mieć dowód i złapać Go za rękę..
A nikt nie bedzie sie przed toba tłumaczył skąd i gdzie, kolory moga być kwestią przypadku. Na allegro Nowe zapakowane lakiery kupisz juz po 50 zł.Trzeba pogodzić się ze stratą. uwazam ,że sie ośmieszysz tylko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiesz...jak Ciebie kiedyś okradną też napiszę Ci, że musisz się pogodzić ze stratą...mam nadzieję,że nikt nigdy nie okradnie Cie na kilkanaście tysięcy złotych. Nie życzę tego nikomu. Czlowiek chwyta się każdej mozliwości. Nie wiesz, jak to jest, więc skoro nie chcesz pomóc, to przynajmniej daruj sobie tego typu teksty,ok? Dzięki.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

@Marta nie słuchaj jej, walcz o swoje. W mojej opinii z jakiejś przyczyny chce abyś nie szukała swoich rzeczy. Tylko czemu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

dzięki za wsparcie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rozumiem, że skradziono też perfumy? Był wśród nich może Boss, Lacoste, Invictus, one milion czy 212 vip? Pytam ponieważ ostatnio widziałem podejrzane ogloszenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ukradli lacoste, hugo bossy, calvina kleina itp..tak, tez widzialam te ogloszenia..ale to na nic.Takich perfum moga byc setki..ciezko bedzie udowodnic ze to kradzione, wiesz?najlepiej skupic sie na tych lakierach..perfumy ciezko bedzie odzyskac, ale mam nadzieje ze poza tymi zapachami wpadna na tych lakierach lub kosmetyakach - ukradli błyszczyki RUBY ROSE i cienie do powiek INGRID PARADISE. Na tym tez mogliby wpasc, bo raczej nikt ich tu nie sprzedaje. Błyszczyki byly pojedyńcze, małe i w różnych kolorach. Zaraz bym poznala ze to moje. Dzikeuje za pomoc, ale perfumy raczej sobie odpusćmy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....