Uwaga na lumpeks we Wrzeszczu naprzeciwko McDonaldsa

Dzisiaj włąsnie tam zostałam okradziona.łupem złodzieja padł portfel i jego zawartość 400 zł,najlepsze jest to żę portfel był w dużęj torbie ,torbę miałam przy sobie,a jednak.. podchodzę do kasy ,a tu zamek do połowy otwarty,portfela nie ma.A co gorsze - to okazało się w rozmowie z panią przy kasie żę nie jestem pierwszym przypadkiem.To ja się pytam skoro nie ja pierwsza okradziona to gdzie mają monitoring,a no właśnie nie mają go wogółe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Uwaga na lumpeks we Wrzeszczu naprzeciwko McDonaldsa

To ich okradziono czy Ciebie? Czemu nie masz na sobie monitoringu?

PS. Jak już odzyskasz kasę to koniecznie zainwestuj w słownik.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rzeczywiscie jest to prawda ze tam okradaja no ale jak wszedzie.bywam tam czesto i dwukrotnie bylam swiadkiem takiego zdarzenia ze dwie kobietki zrobily szum, ze zostale okradziano.przypadek? A moze nie..a monitoring to oni tam maja moja droga
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na przyszłość ,czytaj moja droga ze zrozumieniem,może to ty masz problem,pisałam w pośpiechu,zdenerwowana sytuacją.,i wierz mi naprawdę nie potrzebuję słownika JANÓŻU... Kasy nie odzyskam,ale tu nie chodziło o kasę ,tylko o fakt,ponieważ bardzo lubiłam tam chodzić.Popatrz,jaka ze mnie straszna gapa,nie miałam na sobie monitoringu,czy ty zawsze idąc do sklepu masz go przy sobie,wiesz co - wątpię w to :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każdy ma przy sobie swój monitoring. Jestem przedstawicielem płci męskiej i nie wyobrażam sobie jak ktoś mógłby mi otworzyć torebkę i coś z niej wyjąć. Kradną wszędzie i o każdej porze, dlatego lepiej być czujnym zawsze i wszędzie. Kobiety niby są bardziej "wielozadaniowe" od mężczyzn więc tym bardziej ma Pani predyspozycje do uruchomienia wątku monitorowania torebki. Polecam też mieć żel/gaz pieprzowy w miejscu o szybkim dostępie aby gnoja obezwładnić. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0