Uwaga na muszlę Yugo

Ludzie, nie kupujcie muszli podwieszanej Yugo! Jest też sprzedawana wyjątkowo tanio w zestawie podtynkowym Cersanitu. Muszla cieknie! Normalnie sączy się z tyłu woda przez ceramikę. Cały dzień spędziłem na szukaniu przecieku w rurach, a przeciekała muszla.
Sklep niezbyt przyjaźnie zareagował na zwrot. Najpierw chcieli, żebyśmy czekali 2 tygodnie na rozpatrzenie reklamacji! Po czym udało się wymusić wymianę na nowy. Kolejny egzemplarz sprawdziłem na magazynie (wziąłem z sobą butelkę wody) i też przeciekał. Pan sprzedawca chciał, żebyśmy sprawdzili więcej, więc jak ten łoś stałem i lałem wodę do kilku muszli po kolei. Wszystkie przeciekają! Po paru godzinach w sklepie i rozmowach z kierownikiem w końcu dostaliśmy zupełnie inną muszlę innego producenta. Sprawa niby załatwiona, ale cenny czas stracony i niesmak po pierwszych reakcjach sprzedawcy pozostał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odpowiedź

łał jeszcze się z czymś takim nie spotkałem choc dużo muszli montuję. Czyżby Wema na trakcie zawiodła?????? miałem problemy z jakością ale nigdy nic takiego poważnego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0