Uwaga na ogloszenie na olx

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
http://olx.pl/oferta/kombinezon-rozowy-puma-r-98-CID88-ID77pZt.html

Ponieżej moje ogłoszenie

http://olx.pl/oferta/kombinezon-zimowy-puma-nowy-z-metka-okazja-roz-68-i-104-oikazja-CID88-ID3ONz7.html

Ktoś skopiował zdjęcie z mojego ogłoszenia robione na mojej kanapie u mnie w domu ,nie chodzi już o to ze zostało skopiowane ,ale o to ,ze ktoś sprzedaje używana rzecz ,a dodaje zdjęcie kombinezonu nowego , i ktoś się może nieźle naciąć ,kiedy dostanie kombinezon w innym stanie .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Uwaga na ogloszenie na olx

Albo w ogole go nie dostanie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgłoś to do administratora Tablicy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

skoro w innym ogłoszeniu sprzedaje samochód, podając tablice rejestracyjne to najprawdopodobniej tylko użyczył zdjęcie ... raczej tak głupi nie jest
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zgłosiłam do OLx.Tak zdjęcie jest pożyczone na 100 % tylko jak pisałam nie chciałabym sama kupić czegoś co wygląda jak nowe ,a potem się tym nie okaże ...Ponieważ moje zdjęcie to nowy kombinezon...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

dla mnie to dwa rozne kombinezony,przeciez to widac, chocby na paskach na rekawach,roznią sie szerokoscią i rozmiarem,ksztal kaptura itd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pisze że są z metką, wiec pewnie jej nie doczepia i kombinezony są nowe, a nie prawie nowe.

Ja bym tego nie wyolbrzymiała, prawdopodobnie nie chciało mu się robić zdjęcia, szukając za ile to może kombinezon sprzedać, zobaczył Twoje ogłoszenie i wziął zdjęcie. Brzydko - to prawda,bo zdjęcie to też czyjaś własność i jest to też kradzież, ale myślę że tylko tyle.
Można odebrać lokalnie, więc jest szansa sprawdzić czy mają metkę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to ze sie nie bierze czyjegos zdjecia to jedno ale te kombinezony są po prostu różne,pomijam kolor ale rozmiar jest inny, są to zupełnie różne zdjecia.

Ale w tej chwili już nie ma co komentować. Ogłoszenie zostało zmienione, zdjęcie usunięte.

UWAGA OLX konto Mariusz 1 Gdańsk - próbujesz zakupić towar natomiast jak pada hasło proszę wysłać za pobraniem ( bo jest tako opcja w opisie zamieszczonym przez sprzedawce ) to kontakt się urywa i cisza - pewnie tak samo jest jak wyślesz do Mariusz 1 Gdańsk przedpłatę na konto za towar !!!!!
Pozdrawiam
Jacek