Uwaga na oszustów z elektronarzędziami

Opinie do artykułu: Uwaga na oszustów z elektronarzędziami.

My już swoich pieniędzy nie odzyskamy, ale mam nadzieję, że nasza historia uchroni innych od popełnienia błędu, przez który straciliśmy kilka tysięcy złotych - pisze nasza czytelniczka, pani Karolina.Są różne metody wyłudzeń: na wnuczka, na rozmienienie pieniędzy, na wartościowe monety. W środę rano, na parkingu przed sklepem Selgros w Osowej, mąż naszej czytelniczki padł ofiarą oszustwa "na włoskich przedstawicieli handlowych". Szybkie przejrzenie forów internetowych pokazuje, że nie on ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nieźle omijają kasę

to nie był problem dla niego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj.

LUBISZ OKAZYJKI?

Złota Reguła Dariusa Salamona :

Jeśli gdziekolwiek , ktokolwiek, cokolwiek ci zaproponuje odpowiedz:

ze smutną miną - NIE MAM PIENIĘDZY.

Działa fenomenalnie.

ps. nie bądź ciekawy co on tam !!!

WSTYDŹCIE SIĘ LUDZIE

Ktoś chce dobrze to jeszcze go obsmarujecie... Co Wy kur.... Nigdy błędów nie popełniliście????????????????

Trochę emaptii i wyrozumiałości polskie ścier...
Bo wcale jak by się wam okazja trafiła kupić coś taniej i odsprzedać drożej to byście się nie połasili. By was ch... strzelił i oby życie wam jeszcze dowaliło bo tylko krytykować umiecie!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

najlepszy koment!!!

popłakałem się

PISOWNIA !!!!!

Sprawa jest niemiła......... Współczuję tym, którzy dają się wciągnąć w takie zakupy. Mnie to nie grozi !!! Ale, na miłość Boską dlaczego Polacy tak "psują" pisownię ? Czasami nie chce mi się czytać, jak widzę same błędy. LUDZIE..... po napisaniu, czytajcie co puszczacie w eter.......!!!

A ja kupowałem Lenina a dostałem... Stalina.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

8 albo 9 lat temu tak sprzedawali kradzione ciuchy w Sopocie

wezwałem policmajstrów bo to znany numer z ulic Rzymu i Neapolu. Cały samochód wypełniony lewym towarem i kroili z reguły emerytów. Dzielni policmajstrzy spisali makaroniarza a na moje pytanie co dalej odpowiedz była" no tak, cos tam kombinuje facet ..." I tyle.

widocznie nie trafilo na biednego Kowalskiego...

Skoro od tak gosuś wyjął 3 tys. to jest bogatym frajerem. Narzedzia renomowanych firm mozna kupic za 1500zl.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

odparowywanie okien...

Znajoma wpuściła do mieszkania panów rzekomo oferujących usługi 'odparowywania okien'-cos tam pomajstrowali przy futrynach,pewnie rozszczelnili okna i skasowali 50 zeta.Niby nic ale z 10 takich naiwnych osób dziennie...liczyc potraficie...
Zwierzyła się w tajemnicy bo się wstydzi wlasnej głupoty...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja bym na nich beton wylał

też mi został:)))

HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

HEHEHEHEHEHEHE, Aż mi łzy poleciały! Dzięki!

Ludzie nie bądźcie naiwni

nie dajcie się omamić gadką czy wyglądem (+autem) takiego wyłudzacza. Wystarczy prosta zasada - nie znam tego kogoś, to mu nie ufam. Wiadomo, że w koło są różne przekręty na różną skalę, od Amber Gold po takich pojedynczych handlarzy "biznesmenów" na parkingu itp. Lepiej więc odmówić i nie dać się zmanipulować.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie kupuj " z rąk", a masz problem z głowy

Na gospodarstwo rolne, które prowadzimy nie raz zaglądali "przedstawicieli handlowi" oferując atrakcyjną cenę na proponowany towar , który mieli przy sobie. I nie raz mogli od nas usłyszeć: proszę opuścić teren, wzywam policję. Nigdy nie kupujemy towaru z rąk- może być przede wszystkim kradziony kradziony.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Złodzieje i oszuści są wszędzie

i byli zawsze. Dwadzieścia kilka lat temu byłam w USA. Złapałam Pana Boga za nogi bo zarabiałam dziennie 2xwięcej niż miesięcznie w polskim instytucie naukowo-badawczym. Pracowałam w tzw.serwisie sprzatającym domy klasy średniej na przedmieściach Chicago. Już wtedy miałam przyjemność spotkać się z panami murzynami sprzedającymi swoje obrączki ślubne, sygnety po mamusi i inne pamiątki rodowe bo zabrakło im na benzynę. Oczywiście był to tombak, miedź pokryta niewiadomo czym. Nie dałam się nabrać, nie dlatego że byłąm taka wtedy rozgarnięta, ale dlatego, że trzymałam każdy grosz i cent aby wysłać go rodzinie do Polski.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ten gośc w gajerku był, nie w czerwonym sweterku?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlaczego tacy ludzie są na wolnosci??Bo frajerzy którzydali sie okrasc niezgłaszaja tego na POlicje !!!

tylko sie zalą w internecie i jeszce licza ze ludzie bedą ich załowac!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

pamietam studenta ekonomi z uniwersytetu krakowskiego który przyjecha do Gdańska do Amber gold

został wywalony i potem zalił sie dokladnie tak samo na portalu jak Karolinka jaki to on pokrzywdzony .I był zdziwiony ze ludzie go wyśmiali dokladnie jak Karolinka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

przybliż proszę

sprawę ofert taniego asfaltu. Na czym polega ten wałek?