Uwaga na oszustów z elektronarzędziami

Opinie do artykułu: Uwaga na oszustów z elektronarzędziami.

My już swoich pieniędzy nie odzyskamy, ale mam nadzieję, że nasza historia uchroni innych od popełnienia błędu, przez który straciliśmy kilka tysięcy złotych - pisze nasza czytelniczka, pani Karolina.Są różne metody wyłudzeń: na wnuczka, na rozmienienie pieniędzy, na wartościowe monety. W środę rano, na parkingu przed sklepem Selgros w Osowej, mąż naszej czytelniczki padł ofiarą oszustwa "na włoskich przedstawicieli handlowych". Szybkie przejrzenie forów internetowych pokazuje, że nie on ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oszuści Okocim

Uwaga Granatowy Volkswagen Passat tablice zaczynały się CIN , dwóch pajacy ubranych w żółte kamizelki odblaskowe , chcieli sprzedać zagęszczarkę Volvo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oszukany 10 marzec 2021

Proszę o ten numer. Mnie wczoraj ktoś naciągnął na agregat, gościu gadał bardzo dobrze po polsku tak mnie wkręcił z tym kruszywem i kostką że aż agregat kupiłem Hilldrew,

Podaj numer tego oszusta, na oszust333@onet. pl

Mam numer telefonu jednego z oszustów jeżeli by ktoś chciał. dzis był w kujawsko pomorskie z kostką, kruszywem i agregatem.

Dałem się nabrać... :-(

Leroy Merlin, wtorek 23.II.2021

To samo: agregat Honda 5500CSX i dwie pilarki stihl ms440.
Dwóch "włochów"...
Jak by co mam nr samochodu.
Kręcił się ze mną do bankomatu przy PKO, może uchwyciły go kamery...
Auto: Audi Q5 (chyba)

Dałem się zrobić

Też dałem się nabrać pod Castoramą na głębockiej w Warszawie... dwóch włochów gadka ta sama śpieszą się na lotnisko...

dolnyśląsk oszuści

Wczoraj oszuści naciagneli mojego znajomego sprzedając mu w super cenie agregat prądotwórczy Honda-podróbka i 3 pilarki stihla. Okolice Legnicy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niesety.

Dziś ok godziny 9-10 Leroy Merlin Modlińska.. chciał sprzedać agregat i dwie piły. Scenariusz znany z samolotem itd. Niestety głupi człowiek dałem się nabrać 1000 zł poszło za dwie piły. Poszukuję innych poszkodowanych może moje zeznania się przydadzą i ich złapią.

Podobno 500 zł z dostawą za agregat. Ale według biegłego sądowego agregat nie nadaje się do użycia i stwarza zagrożenie. Zgłoś sprawę na policje. Jaka jest nazwa na agregacie. Jaki samochód, masz numer telefonu?

Katowice ten sam schemat...

Katowice gnojek oszukał na 5tys... Ktoś wie ile wgl jest wart ten sprzęt? Agregaty i zagęszczarki...

Oszukany

Dziś w Rzeszowie działają zagęszczarki w super cenie kruszywa i kostka.ale mam nr samochodu i wizerunek gościa bo stał pod kamerą,namierzamy typa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uwaga pilne

Jeśli ktoś został oszukany albo posiada informację o " sprzedawcy " agregatów który posługuje się nr telefonu 608 253... proszę o kontakt na adres: oszust 333@onet.pl. Posiadam jego dane i zbieram dowody, aby dostał wyrok. W czerwcu zeszłego roku poruszali się samochodem Ford Fokus biały nr NOS ..... Pomóżcie mi a pomogę Wam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam zostałem dzisiaj oszukany jak mogli byśmy sobie pomóc?

Oszuści na Włocha pod Leroy Merlin w Jankach

Ja też się dałem oszukać, schemat ten sam co wcześniej, dwóch Włochów, spieszą się na lotnisko w Modlinie z targów, zostały im 2 agregaty Hondy i piła spalinowa, ech... ta chciwość i parcie na okazję...

Prosze o informacje na adres macioszek22@wp.pl

Proszę o info macioszek22@wp.pl

Oszuści namierzani

Witam proszę o kontakt zostałem oszukany, mam cenne informacje proszę o odp na adres macioszek22@wp.pl

Prosze o kontakt ....

Prosze o kontakt Macioszek22@wp.pl

Hey

Proszę o pilny kontakt też zostałem oszukany posiadam ważne informacje