Uwaga na oszustów z elektronarzędziami

Opinie do artykułu: Uwaga na oszustów z elektronarzędziami.

My już swoich pieniędzy nie odzyskamy, ale mam nadzieję, że nasza historia uchroni innych od popełnienia błędu, przez który straciliśmy kilka tysięcy złotych - pisze nasza czytelniczka, pani Karolina.Są różne metody wyłudzeń: na wnuczka, na rozmienienie pieniędzy, na wartościowe monety. W środę rano, na parkingu przed sklepem Selgros w Osowej, mąż naszej czytelniczki padł ofiarą oszustwa "na włoskich przedstawicieli handlowych". Szybkie przejrzenie forów internetowych pokazuje, że nie on ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dalej to samo

Dzisiaj przy galerii echo Radom. Ten sam scenariusz. Sposób mi znany. Spławiłem typa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nam wcisnal zageszczarke

niestety tez dalismy sie oszukac wlasnie dzis 13. 06 :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

oszukana

prosze o kontakt, tez zostalismy oszukani na 2 tys. okolice radomia

witam

witam serdecznie, tez zostalismy oszukani ale tym razzem chodziło o zagęszczarke i kostke, wcisneli nam kit czy chcemy kupic kostke i kruszywo, a ze akurat teraz by nam sie to przydalo to bylismy zainteresowani, po czym nagle pytali czy nie chcemy zageszczarki do tego ,,gratis'' hahah oczywiscie dalismy sie nabrac, zaplacilismy 2tys. zostawili sprzet a po kostce i kruszywie nie ma śladu, okolice radomia/ skaryszewa

Typowi przedsiębiorcy

I tutaj mamy świetny przykład przędsiębiorców którzy dziś prptestują bo tak im źle. Na codzień ogarnięci ludzie dorabiający sie na krzywdzie nas klasy robotniczej a jak przychodzi co do czego to naiwni i głupi bardziej niż 5 letnie dzieci.

POslam*

To samo oszustwo

Mój mąż także się nabrał. Agregat honda i pompa... Czy jest jakaś szansa że złapią oszustów?

Przyjechał na plac budowy i dali się nabrać mężczyźni.

Podkarpacie

Warszawa Włochy castorama

Dzis niestety dal sie nabrac moj maz, dokladnie to samo- ze sie spieszą na lotnsiko, ze na byli na targach.... kwarantanna- wiec jakie targi,jaki samolot??? Tez dal sie omotac i tez 2tys poszlo....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lubin castorama biały suv rej SK...

Ta sama śpiewka że musi się pozbyć agregatów bo na samolot musi jechać i zdziwiło mnie że jak samolotem jak kwarantanna jest. chciał 3200 ale zszedl do 1500 za dwa. Sprawdzilem szybko w necie i tu trafiłem. Podziekowalem mu i raz dwa się zwinał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zobaczcie może to Wasz Włoch

Mój Włoch jest bardzo podobny do gośćia : na google wpisać Andrea Fucci i w grafice zobaczyć filmik na czerwonym tle o znanej kawie.Gość który udziela wywiadu to sobowtór "mojego" Włocha.Czy ktoś go jeszcze rozpoznaje? mój adres sqtr23@wp.pl

Kontakt

Czy możesz podać do siebie kontakt .Też dałem się oszukać mój kontakt sqtr23@wp.pl

12.03.2020 przed OBI Kielce

Też dałem się oszukać.Dwóch pseudowłochów, lotnisko,nadbagaż.Jak ich dopaść,co najmniej od 10 lat naciągają ludzi i policja nie może ich złapac i posadzić?mój adres sqtr23@wp.pl

Dziś 12.03.2020

Na dojazdówce do Radomia od strony Skaryszewa "Amerykanin" wcisnoł 3 agregaty,rej. WB... ,WV czarny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Agr

Witam czy ktoś zgłaszał na policje. Obecnie oszukują okolice Sosnowiec. 20.02.2020

cały czas oszukują!!!

Ostatnio (już w 2020 r.) grasowali na parkingu przy ul.Struga w Radomiu i też udało im się dokonać oszustwa.

Cały czas oszukują!!!

Ostatnio (już w 2020 r.) grasowali na parkingu przy ul.Struga i też udało im się dokonać oszustwa.

też włoch

13.02.2020.Lubartów-lubelskie.biały suw na warszawskich numerach.niezłe gadane .Włoch,samolot itd.Chciał wcisnąć agregat tylko za vat . ale jak wyczuł że kasy nie będzie to wlot zrozumiał i odjechał.ale jest przekonywujący trzeba przyznać i nie jeden się nabierze.sam gdybym miał kasę w kieszeni to mógłbym być tym napaleńcem na agregat.uważajcie i na policje tel.

wlochacze

Białystok.
Normalnie na osiedlu zobaczyli mojego busa i trabia .Dwóch panów Włochów jeden kierowca a drugi ciągiem mówił bez zajakniec, że biznesowe spotkanie w Augustowie za 4 godziny samolot do Italii z lotniska chopina i narzędzia jakieś mogą sprzedać bez vatu. Zbyt podejrzane . Dziękuję nie potrzebuje. I pojechali...

Dałem się wkręcić...

Podalbys do siebie emeil? Miałem tych samych co Ty opisałeś (50+ i gadający po 40)

Też oszukany pod Warszawą

Witajcie, ja też dołączyłem do klubu szczesliwych posiadaczy agregatu Honda kupionego od Włocha wracajacego z Targów... Nie bede sie rozpisywal o okolicznościach bo czytam, ze schemat dzialania jest identyczny. Pomyslalem, ze moze udaloby sie skur*iela namierzyć gdyby kazdy napisal gdzie zostal oszukany, chociaz pewnie nigdy dwa razy w tym samym miejscu nie grasują. A moze? Ja zostałem oszukany we wsi Jazgarzew kolo Piaseczna pod Warszawą. Podzielicie sie gdzie Was to spoktalo?