Uwaga na złodzieji!

Temat dostępny też na forum: Kryminalne Trójmiasto
W piątek na ulicy Żurawiej włamano się do domu jednorodzinnego.Sprawców było 3 zostali spłoszeni przez sąsiadów, niestety uciekli(jeden rozbił samochód na skrzyżowaniu Majora Bojana z Hebla.Do policji z Szemuda nie można się dodzwonić !Ważna jest czujność sąsiadów , chociaż wielu nie reagowało na wyjący alarm.Złodzieje ci włamują się w godzinach 11 do 13 gdy większość jest w pracy lub poza domem,zwracajmy uwagę na ocych obserwujących nasze domy.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Uwaga na złodzieji!

W tym kraju złodziej to najlepszy zawód poza posłem
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

nierządnice też nie mają tak ciężko i dilerzy narkotyków bym był zapomniał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tez uważam ze gnoje krąża po dzielnicy... dziś w nocy jakiś ch.. wszedł na moja posesję i postawił mi pustak betonowy pod wjazd do garażu... który stał obok wjazdu... pewnie chciał sprawdzić czy ktoś korzysta z garażu.... i czy sa własciciele.... obejrzałem sobie ciebie na kamerach i jak cie dorwę to jedziesz do lasu...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popieram teź juz mam kamery i tylko czekam na debilów a wiem źe kradną w Koleczkowie .Trzeba trzymać się razem i ich wykurzyć nawet do lasu.....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

wrzucajcie tu ich zdjęcia ! moze ktos kogos rozpozna
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam to samo.. mi ktos postawil wiadro ogrodowe pod wjazd.... na kamerach przegladam wlasnie i jak znajde pysk... to nie recze za siebie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

a nam ktos wersalke postawił na podwórku!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panowie popieram. Ja to bym n....ł i zostawił w lesie dla przykładu. Bo Policja i tak nic mu nie zrobi. Obok mnie jakiś c..j parkuje i siedzi w aucie. Wysiadłem na beszczela zrobiłem zdjęcie to odjechał.
Zakładam kamery. Jak mnie okradną to wystarczy mi zdjęcie. Jak rozpoznam c..a lub samochód to znajdę i połamie łapy.
Panowie z ta wymianą wiadomości, zdjęć, rysopisów i nr rej. to dobry pomysł. Jak się jakiś podejrzany gnój będzie kręcił to wrzucajmy tutaj.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

zacznę rejestrować wolno jeżdżących, bo tacy się pojawiają. Nie przyszło mi do głowy, że może to kryminaliści.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...