Uwazajcie co zostawiacie w autach

1 czerwca wyszedlem z domu okolo 5;20 rano i na parkingu przy storczykowej 8 zauwazylem trzech romow. Jeden z nich rozgladal sie po garazach a dwoch pozostalych chodzilo przy autach.

Raczej o 5 rano w niedziele nie przyjechali tutaj aby ogladac mieszkania do wynajecia tak wiec uwazajcie na to co zostawiacie na widoku :)

Nie wiem jak dalej sprawa sie potoczyla bo spieszylem sie do pracy ale dla swietego spokoju poinformowalem policje. Obiecano wyslac patrol.

Turysci prawdopodobnie przyjechali mercedesem. Nawet nie wiem jaki to kolor. Beżowy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Uwazajcie co zostawiacie w autach

ktoregos dnia ktos probowal sie wlamac do mojego mieszkania przy ulicy Kalinowej....
nieudaczik chcial otworzyc drzwi wejsciowe jakims łomem ,niestety raczej stety scianka ościeży tez jest wylozona styropianem od elewacji.... i owy łom nie mial sie o co zaprzec wiec nie udalo sie gamoniowi otworzyc drzwi,
zostal tylko slad , teraz drzwi wejsciowe zamykamy dodatkowo na klucz a nie tylko na zatrzasniecie....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To w tych żółtych szeregach na Kalinowej?

tak....

napchało się patolstwa w te strony i trzeba zwracać uwagę kogo się wpuszcza. Ostatnio po Storczykowej chodził śmierdziel przebrany za kominiarza z kalendarzami ;-) Uważajcie na nowych na osiedlu i będzie ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

O kurczaczki... a ja tam mieszkam.

Dobrze, ze mam rolety i alarm... Mam nadzieję, że żaden zbir się nie pokusi na włam...

Inne tematy z forum

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...