Uwazajcie na G3 NORDA

Uwazajcie granatową toyote na G3 NORDA - trójmiasto
Dzis 16:10 Rumska za Rumią za Kazimierzem za pasem startowym na 6m szerokosci drogi wyprzedzał mnie na trzeeigo w odległosci 10cm przy prędkości conajmiej ponad 100km/h.
Jeszcze nigdy czegos takiego nie odczułem tj tak małej odległości ~10cm, beznadziejny koleś.

PS: Nie mam już siły kulać się na policje poprzednie zgłoszenie okupiłem 60min spisywaniem protokołu i przekonywaniem ze na pewno chce to zrobic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Uwazajcie na G3 NORDA

Kiedyś coś takiego odczułem (i to nie raz) tyle, że w styczności z TIRem (i nie mam u na myśli zaprzyjaźnionej Trójmiejskiej Inicjatywy Rowerowej). Jadąc ulicą trzeba w miarę możliwości uważać na wszystkich zapuszkowanych, bo nigdy nie wiadomo, co za licho jedzie.

...a jeszcze bardziej trzeba uważać na rowerzystów...dobrze że wielu z nich jest dobrze widoczna przez te zabawne kolorowe fatałszki :-).

może pośledzić zwyczaje i "przeprowadzić rozmowę wychowawczą" jak się zatrzyma? myślę, że zgłoszenie szybciej policja przyjmie jak będziesz miał numery a przy tej prędkości trudno o nich myśleć.

pozdrower

wyprzedzał cie?
A mnie dla przykładu nie wiem już kiedy 1-2 lata temu wracając z Żukowa n odcinku Lniska - Leźno długa prosta mijał wyprzedzający na trzeciego z naprzeciwka pirat drogowy a ile od mojego lewego ramienia był nie liczyłem poczułem tylko "poduszkę powietrzną" ciebie by potrącił gdyby był bliżej a co by było ze mną??

G3 NORD ?

Moge wskazac do kogo nalezy takie auto. Cala flote maja z Gx NORD....

napisz do mnie na prv to Ci odpisze do jakiej firmy naleza te auta.
gg:36079

Już na preclu się dowiedziałem.