Aranżacje kuchni VEGA

Meble kuchenne Zabudowy, meble na wymiar Salony meblowe

Gdańsk, Czerwony Dwór Targowisko Zielony Rynek pawilon 33

Wojciech - opinia (1) Polecam firmę Vega, przede wszystkim solidna firma, dotrzymuje terminu.... Wojciech Sam Jones - opinia (1) Skandaliczna jakość produktów. Reklamacja nieuznana i klienta mają w nosie.... Sam Jones Anna K - opinia (1) Zdecydowaliśmy się na firmę i nie żałujemy . Meble wyglądają naprawdę ładnie... Anna K
Tomasz - opinia (1) Meble wysokiej jakości , solidnie i terminowo . Polecam kuchnia wyszła pięknie . Tomasz Kinga - opinia (1) Fajne meble i niedrogie. Nowoczesny wygląd i niezłe wykonanie. Obawiałam się... Kinga Lukasz - opinia (1) nie polecam! Wysokie ceny plus slaba jakosc mebli i obslugi Firma bazuje na... Lukasz Solidna firma (1) Jestem bardzo zadowolona z zabudowy kuchni. Wlasciwie od momentu wejscia do... Agnieszka meble kuchenne (1) Nowoczesne i bardzo ładne meble kuchenne. Firma profesjonalna. Miłe i fachowe... Agnieszka Kuchnia rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolony z podejścia fimy do klienta , stosunek jakości do... Daniel Meble Olivia Soft- białe (1) Minęło pół roku od kiedy jestem niezmiennie zadowoloną posiadaczka nowych... Millena W. Bardzo, bardzo polecam (1) Nie mieliśmy oszałamiająco dużo środków na kuchnie, wiec za te kwotę, która... J. Spokój, (1) Kuchnia wyszła super i jest optycznie większa. Firma oferuje pomoc... CF_Max Aranżacje kuchni VEGA (1) Obsługa i kontakt z klientem wzorowy. Bardzo róznorodna i w dobrym smaku... Ewa Jacek - opinia (1) Zamówilismy meble kuchenne w firmie Vega i jesteśmy bardzo zadowoleni.... Jacek Szczerze polecam! (1) W studiu Vega zaprojektowaliśmy oraz zamówiliśmy kuchnię. Pani Alicja... Bartłomiej Sadowski Polecam !!! (1) Witam. Firma godna polecenia,fachowe doradztwo,pan z stoiska bardzo... Paulina polecam (1) firma taka sobie, ale ratuje ją ekipa składająca meble. polecam. w sumie... tomek plata Polecam! (1) Zanim zdecydowalismy się na wybór właściwej firmy zapoznalismy sie z ofertą... Anna fachowa i kompetentna obsluga (1) Polecam wszystkim tą firmę i zakupy u nich. Fachowa obsługa i świetne... klientka Jestem zadowolona (1) Spodobała mi się ekspozycja mebli i zamówiłam wizytę projektantki. Projekt... Wioletta