VITALSUN SOLARIUM

Temat dostępny też na forum: Solarium MysticTan
Witam serdecznie.

Czytając te kilka opinii zamieszczonych tu od prawie 2 lat - a w szczególności 2 negatywne jesteśmy przekonani, że umieszczone są przez osoby które z pewnością nigdy u nas nie były.

Prawdą jest, że posiadamy jedne z najmocniejszych urządzeń na rynku:
- MegaSun Tower 230W - 52 lampy
- Ergoline 800
- Ergoline 700 Classic
ale każdorazowo osoby, które mają zamiar opalać się zbyt długo muszą podpisać stosowne oświadczenie, iż robią to na własną odpowiedzialność.

Jednocześnie, gdyby taka sytuacja zaistniała (poparzenie) natychmiast należałoby poinformować nasze solarium wraz ze stosowną opinią lekarza, co nigdy nie miało miejsca.

Co do oferty kremów - jest to także opinia w 100% osoby, która nigdy nie odwiedziła naszego solarium, gdyż ilość różnych marek oraz różnorodność kremów sięga kilkudziesięciu pozycji. Jednocześnie w przypadku, gdy kliencie oczekują nowego produktu zawsze pojawia się w solarium.

I na koniec najważniejsze - każda z osób piszących negatywy występuje w 100% anonimowo - brak nawet maila.

Dziękujemy za opinie użytkownika "ja", gdyż mówi ona sama za siebie i pozdrawiamy.

SOLARIUM VITALSUN - 0 58 661 14 01
właściciel
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: VITALSUN SOLARIUM

uważam że to solarium jest do bani beznadziejna obsługa żałosna ekspedientka i bezczelna właścicielka bez matury . opalania natryskowego absolutnie nie polecam jeśli nie chcecie wyglądać jak kretyn to nie próbujcie bo się to źle skończy zwłaszcza przed ważną imprezą jak np ślub. właścicielka nie zna obsługi tego urządzenia bo tak mnie poinstruowała że na drugi dzień byłam cała w plamach a pościel cała żółta i śmierdząca tym specyfikiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0