VW Multivan warto?

Witam potrzebuje dużego busa, w miarę taniego w eksploatacji oraz wytrzymałego. Głównie chodzi mi o niemiecką markę co możecie mi polecić?

Ktoś pomoże?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: VW Multivan warto?

Nowy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"potrzebuje dużego busa, w miarę taniego w eksploatacji oraz wytrzymałego. Głównie chodzi mi o niemiecką markę "
-zapomni ,o niemcach przy rocznikach pow 2012 roku...,psuja sie od stania,sprintery nie wytrzymuja 90k km padaja wtyrski ,turbiny skrzynie,jak potrzebna "swiniarnia" do przewozenia towaru lepiej szukac wlocha lub francuza (tanie w utrzymaniu,serwis tez ujdzie cenowo i bardziej trwale niz niemiecki syf z merca lub vw)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sama prawda, nowe Mercedesy i VW padło jak ich mało. U znajomego w firmie sprinter nie wytrzymał 100000 km i padł silnik + nagminne awarie turbiny. A co do starych mercedesów to ten którym ja jeżdżę ma zrobione ponad pół miliona i nie widział mechanika na oczy oprócz oczywiście napraw podstawowych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja mam opla z 95r i mam nastukane ok500tys i chodzi jak strzałeczka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Ręczny na światłach- po co świecić po oczach? (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, takie przemyślenia- dlaczego większość trzyma hamulec i świeci po oczach tym z tyłu...

Mój pierwszy samochód (208 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

Jaki uchwyt do roweru na dach czy na hak? (4 odpowiedzi)

Siemka Zmieniłem auto na Scenic - rodzinne auto. Zastanawiam się jaki uchwyt na rower będzie...