VW Multivan warto?

Witam potrzebuje dużego busa, w miarę taniego w eksploatacji oraz wytrzymałego. Głównie chodzi mi o niemiecką markę co możecie mi polecić?

Ktoś pomoże?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: VW Multivan warto?

Nowy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"potrzebuje dużego busa, w miarę taniego w eksploatacji oraz wytrzymałego. Głównie chodzi mi o niemiecką markę "
-zapomni ,o niemcach przy rocznikach pow 2012 roku...,psuja sie od stania,sprintery nie wytrzymuja 90k km padaja wtyrski ,turbiny skrzynie,jak potrzebna "swiniarnia" do przewozenia towaru lepiej szukac wlocha lub francuza (tanie w utrzymaniu,serwis tez ujdzie cenowo i bardziej trwale niz niemiecki syf z merca lub vw)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sama prawda, nowe Mercedesy i VW padło jak ich mało. U znajomego w firmie sprinter nie wytrzymał 100000 km i padł silnik + nagminne awarie turbiny. A co do starych mercedesów to ten którym ja jeżdżę ma zrobione ponad pół miliona i nie widział mechanika na oczy oprócz oczywiście napraw podstawowych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja mam opla z 95r i mam nastukane ok500tys i chodzi jak strzałeczka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (11 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...

gdzie kupić auto? (5 odpowiedzi)

Nadeszła pora na zmianę auta. Przeczytałem fora, opinie itd. Wszyscy odradzaja komisy, handlarzy,...

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....