Marna pizza (2) Cóż. Ładnie wyglądała zamówiona przeze mnie pizza, ale marnie smakowała.... Padma bardzo miła i dobra knajpa (2) wraz z kolegami czesto po swoich meczach odwiedzalismy lokal , jestesmy... adam Sama pychota!! (2) Jakiś czas temu znalazłam w swojej skrzynce Państwa ulotkę i postanowiłam... Monika
Smaczna pizza (2) Byłam z chłopakiem na pizzy Carbonara ;) normalnie pychotka ... Aniulek polecam (2) Już 2 razy jadłam jedzenie z Valdonas ale zawsze na wynos. Za pierwszym razem... Kasia Patrycja - opinia (2) SERDECZNIE POLECAM TEN LOKAL. PRZYJEMNY WYSTRÓJ, PRZEMIŁA OBSŁUGA I... Patrycja Zdecydowanie nie polecam! (1) Jestem bardzo zawiedziona daniami jakie serwujecie jak i obsługą, którą... zawiedziona M. DOBRA alternatywa dla lokali we Wrzeszczu (2) Polecam! Tak malo jest dobrych lokali we Wrzeszczu, a ten jest super.... malutka :) (1) Piwko z kumplami? Oczywiscie! Ale jezeli mam zjesc pizze to wole isc do... alim niedobra pizza (2) nad pizzą muszą jeszcze popracować bo ta, którą wczoraj jadłem była... niezadowolony lokal z klasą! (1) w końcu znalazłem miejsce we Wrzeszczu, gdzie można w dobrych... Seba NAPRAWDĘ WARTO ODPOCZAC I SIE PODELEKTOWAĆ (1) SMACZNE JEDZENIE,MIŁA ATMOSFERA-OGRÓDEK-CO W UPAŁY TEZ JEST WAŻNE,PRZYSTĘPNE... BETI POLECAM MIŁA OBSŁUGA (1) POZDROWIENIA DLA WŁASCICIELI KUBA