Vectra Gdynia Al. Zwycięstwa

Macie jakieś doświadczenie, informację na temat pracy Konsultantka telefoniczna??? DZIĘKUJĘ ZA ODP.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Vectra Gdynia Al. Zwycięstwa

Mam doświadczenie jeżeli chodzi o prace to po prostu nie każdy się do niej nadaje ogólnie świetni ludzie praca nie jest ciężka i jak się nadajesz do tego rodzaju pracy to możesz nawet dobrze zarobić.

Napisz coś więcej o tym..szczególnie o tym, że "nie każdy się nadaje".

hej ja tez kiedyś tam pracowlalam , Jesli sie szybko denerwujesz ,irytujesz, itp to moze byc cieżko.Ja bylam na rozmowa przychodzacych i tez nie bylo latwo. a ludzie ? zalezy niektorzy wydaje mi sie troche za pewni siebie :) a tak to ok .

No właśnie pewność siebie jest ta cecha która jest tam najbardziej potrzebna bez tego nie będziesz dobrym sprzedawcą a jak nie wyrobisz dziennie planu no to oczywiście zaczynasz się stresować bo ciągle ci mówią że mało mało i mało ... wtedy sie zaczynasz denerwować i irytować ... ale jak masz pewność siebie i jesteś wyluzowany to wszystko będzie ok dlatego napisałam ze nie wszyscy nadają się do tej pracy zresztą praca sprzedawcy nie jest łatwa praca a jeżeli chodzi o sprzedaż telefoniczna na pewno jest o wiele trudniejsza niż sprzedaż bezpośrednia

stresują i cisną aby wykonać plan a jak nie to straszą, że masz się poprawić bo wylecisz a jak się poprawisz to i tak zwalniają i to z dnia na dzień

popieram i nie polecam pracowalem już w róznych telemarketingach co prawda tamte byłe lepsze, niektórzy nie maja tam nawet umów z 3miesiące odkąd pracują ja popracowałem tydzień ale znalazłem pracę bliżej niż gdynia no a na bilety też sie wydalo na skm, niedosc ze stracilem czas to jeszcze nie dostalem zadnej umowy a jak im powiedzialem ze sie zwalniam to oni na to ze w umowie jest niby napisane(ktorej to oczywiscie na oczy nie widzialem) ze okres wypowiedzenia to 2 tyg, a tak to mi nie wyplaca no i nie wyplacili i umowy nie dali takze ponad tydzien jezdzenia od 10 do 18 i 3 dni szkolen czyli laczne 14 dni prawie poszlo sie jeeee ... OGÓLNIE rzecz biorąc VECTRA nie polecam!!! polecam natomiast TPse call center na długiej tam chociaż kase dostaniesz za kilka dni co pracowales chociażby , pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłam tam też na rozmowie.Wszystko ok tylko szkolenie trwa dwa dni po 2 godziny a materiału na cały tydzień.Niby wszystko zrozumiałe ale jak dostaniesz te wszytskie materiały nie wiadomo za co się wziąść.Ofert strasznie dużo i materiału też niby można korzystać z materiałów w trakcie pracy w rozmowie z klientami to więc moje pytanie brzmi po co uczyć się tego na pamięć na egzamin który ma trwac 40 minut a trwał 30.Nie jest wręcz możliwe aby odpowiedzieć przez 30 minut na 40 pytań które są otwarte i na każde trzeba napisać odpowiedź.Oczywiście jest informacja aby pokrótce odpowiadać na pytania tylko potem dzwonią i mówią przepraszamy ale nie zaliczyłeś egzaminu mimo iż masz 5 lat doświadczenia w marketingu i pracowałeś w wielu firmach telekomunikacyjnych nie dostajesz się do tej firmy.Wynik testu nie powinien decydować o dostaniu pracy tylko umiejętności i kompetencje jakie posiada dany kandydant.Bo dwa dni na ogarnięcie materiału i stres wywołany tym śmiesznym egzaminem to chyba standard.

oj ludzie ludzie. widac ze jestescie slabi poprostu :) jak sie nie nadajesz to sie nie pchaj. firma bardzo dobra. liderzy sa zalosni ale to daltego bo dostali mozliwosc rządzenia sie to udaja ze pokazuja pazury. kasa? 7 tys na m-c. malo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...