Veloport.pl

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdynia, Świętego Wojciecha 7

666 - ocena (1) Rowery. Vouchery. Szmery. Bajery. Tylko tam. Kupuję! 666 Berni - ocena (1) Najlepszy sklep i serwis w trójmieście Berni Michał - ocena (1) najlepszy serwis rowerowy w mieście - sztos robota! polecam! Michał
Paulina - ocena (1) Sklep i serwis prowadzony przez pasjonatów. Bardzo miła obsługa, przyjazne... Paulina Sebastian - ocena (1) Elastyczni, profesjonalni. Nie oddaje nikomu innemu swoich rowerów. Sebastian Tytus - ocena (1) Bardzo gorąco polecam sklep i serwis. Widać że to miejsce stworzone z pasji... Tytus Tomasz Voya - ocena (1) Świetny asortyment i obsługa. Udało się w końcu spełnić moje marzenie i kupić... Tomasz Voya Krzysztof Rowerowy - ocena (1) Fachowcy i po prostu ludzie porządni. Pomogą, napompują koła za darmo,... Krzysztof Rowerowy Tomasz K. - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Serwis posezonowy ze zniżką i w dodatku z darmowym... Tomasz K. Darek - opinia (1) Fachowo dobry markowy sprzet dla poczatkujacych i profesjonalistow Darek MSK - opinia (1) Korzystałem z serwisu jak i zakupu stacjonarnego. Wszystko na super poziomie.... MSK Magda - opinia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Sklep i serwis prowadzony przez prawdziwych... Magda Sebastian - opinia (1) Serwis na który zawsze mogę liczyć! Nie ma znaczenia czy środek sezonu czy... Sebastian Maciej - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce, zarówno dla amatora jak i kogoś kto dużo kręci Maciej Adam - opinia (1) Marki i osprzęt z wyższej półki. Sporo rzadko spotykanych kultowych... Adam