Village Kollektiv

Temat dostępny też na forum: Village Kollektiv
Village Kollektiv 18.04.2009 STACJA ORUNIA
Village Kollektiv powstał w 2002 roku z inicjatywy muzyków Kapeli ze Wsi Warszawa i Rafała Kołacińskiego znanego szerzej z zespołu Masala Soundsystem.
Tworzą muzykę będącą fuzją elektroniki z folkiem granym na "żywych" instrumentach ludowych. Wykorzystywane są ludowe melodie Kurpiów i bułgarskich Szopów, a także śpiew gardłowy z Tuwy i jojk ludu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cudnie, cudownie!!!

Village

dobra wiadomość - ide

dobrze ze poziom

trzymaja

Będę

Podoba mi się atmosfera tego miejsca i repertuar proponowanych koncertów. Zapraszane zespoły są na wysokim poziomie i podoba mi się ta muzyka.Do zobaczenia.

szkoda ze tam nawet piwka nie mozna zalyczyc,

psuje to troche atmosfere, koncert i do domu.

w teatrze wybrzeze tez nie

cholota nawet nie potrafi sprzedac kieliszka wina bez korupcji za to jak przyjechal teatr z francji to wszyscy za friko weszli

znowu ponure pisanie -

po kiego grzyba ludzie wszystko krytykują - jeden chce na disco to niech idzie i niech to opisuje czy było dobrze czy zle ale po co pisac to przy wszystkich imprezach i o miejscach w których jest dobrze , nie grają szmiry, bo co bo napic sie nie mozna, to jest najważniejsze, czy muzyka

juz niebawem

Fusedmarc

i tak jak myślałam, cudnie, cudownie :)

Inne tematy z forum

Witomińskie Lanie Wody - Śmigus Dyngus (8 odpowiedzi)

Serdecznie zapraszam Witomińskie Lanie Wody w Śmigus-Dyngus.Spotkajmy się na krótkie, radosne...

Enrique Iglesias (41 odpowiedzi)

Enrique Iglesias, jeden z najpopularniejszych artystów na świecie, ogłasza jedyny koncert w...

Technikalia 2026 (4 odpowiedzi)

Technikalia to jedno z najbardziej wyczekiwanych wydarzeń w kalendarzu akademickim. W tym roku...