Vinci 2

Temat dostępny też na forum: Filmy
Opinie do filmu: Vinci 2.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Vinci2

Zawsze jak jest w kinach drugą część vfilmu to zawsze vjest krytyka, ale tak uważam że będzie duża frekwencja w kinach,dawno pan Machulski nic nie nakręcił to mogą być tlumy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetny, chociaż....

Ubawiłem się do łez. Doskonałe nawiązanie do gagów z pierwszej części jak i nienachalna satyra z obecnej sytuacji. Pierwszy raz widziałem jak przy napisach końcowych znaczna część sali bije brawo jak w teatrze. Obok mnie siedział 40-latek, który wyraźnie nie bardzo rozumiał dlaczego na fotelu obok starszy facet zwija się ze śmiechu. Ci co nie widzieli przynajmniej 5 razy pierwszej części będą mieli wrażeń jakby trochę mniej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry film, fakt lepiej znac pierwszą część, wtedy film wydaje się zabawniejszy. Ja daje mocne 7!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Całkiem przyjemnie się ogląda, zabawny i wcale mnie nie raziło nawiązywanie częste do pierwszej części - przypomina o starych dobrych zasadach w życiu. Polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobry film,inteligentna komedia,polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawie OK

Prawie - bo sam film mi się podobał poza jedną rzeczą - nie wiem czy to błąd postprodukcji czy zamysł reżysera ale wszystkie dialogi są słyszalne z ..... LEWEJ strony nawet jak postać mówiąca jest po prawej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0