Voo Voo, Pomidory

Temat dostępny też na forum: Voo Voo, Pomidory
W opinii wielu słuchaczy Voo Voo najlepiej sprawdza się na koncertach. W szczytowym okresie działalności koncertowej, pod koniec lat 80. dawał ich 300 rocznie. Z biegiem lat ilość koncertów pozostawała wysoka, jednak coraz więcej z nich odbywało się nie pod szyldem samego Voo Voo: jako duety Waglewski-Pospieszalski, spektakle Muzyka ze słowami, trasy z Martyną Jakubowicz czy ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pierwszy

i jako pierwszy się wybieram

:)

ja oczywiście też idę
to najlepszy prezent mikołajkowy!!!

na dzialkach warzywnych

albo w gorszej Gdyni powinni zaspiewac wszak od mistrza wymaga sie wiecej

ej Ty

jam z Gdańska, ale już na prawdę nie wiem, czego chcesz od tej Gdyni, w końcu Ucho to porządna firma. no i oczywiście do zobaczenia w sobotę, w Uchu

a ja idę na Towary do plamy

a voo voo niech sobie gra co chce

Towary?!?

Towary nad Voo Voo? Dziwne, Senorita, dziwne. To trochę tak, jak u Świetlickiego z Perłami przed wieprze. Nawet dla samych Pomidorów warto, a Voo Voo, to już sami rozumicie Senorito.

pomidory

pomidory i ich ośmioręki perkusista:) no i voo voo klasa sama w sobie. generalnie nie ma opcji - idę:)

>> wieprz

tzn. że towary, to perły, którego wieprze i tak nie zrozumieją (bo pójdą na voo voo?:). czy ja jestem wieprz, który nie docenia voo voo (a docenia, bo był na voo voo z milion razy).

Towary

a i ja sie na Towary wybieram i to z tego samego powodu co seniorita - Voo Voo lubię, ale widziałam już ze sto razy (i pewnie jeszcze nie raz zobaczę), a Towary lubię, a nie miałam jeszcze okazji usłyszec live.
Pozdrawiam

ja hrabia

wole dzialki warzywne gdzzie vooo vooo

Inne tematy z forum

Targi Książki (29 odpowiedzi)

W dniach 20-22 lutego 2026 roku, w Polsat Plus Arenie Gdynia, odbędą się pierwsze Targi Książki w...

Michał Bajor - Piosenki, które lubię (8 odpowiedzi)

Kolejny recital Michała Bajora nosi tytuł Piosenki, które lubię. W ciągu ostatnich tras...

TEDxGdańsk (4 odpowiedzi)

TEDxGdańsk to całodniowe doświadczenie na żywo, stworzone dla osób ciekawych świata, nowatorskich...