W Gdyni i Gdańsku żyje się najlepiej w Polsce

Opinie do artykułu: W Gdyni i Gdańsku żyje się najlepiej w Polsce.

Mieszkańcy Gdyni, Gdańska, a następnie Torunia są najbardziej zadowoleni ze swojego miasta i twierdzą, że to najlepsze miejsce do zamieszkania - wynika z tegorocznej edycji Diagnozy Społecznej.

Rada Monitoringu Społecznego (złożona z psychologów, ekonomistów, demografów, socjologów) przedstawiła kolejną Diagnozę Społeczną dotyczącą tego, jak Polacy oceniają warunki i jakość życia. Badania prowadzone są co dwa-trzy lata od 2000 roku i uwzględniają ważne aspekty życia, zarówno ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

musisz u gdańskich

tępych dzid poszukać...zresztą pewnie juz cię zaraziły i to nie tylko grzybem...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 12

Fluor

Gdyby wiedzieli jakie mają stężenie fluoru we wdychanym powietrzu, ile aluminium w wodzie, którą piją, pewnie nie byliby aż takimi entuzjastami Gdańska, Gdyni ? No cóż ? Podobno 95 % naszego społeczeństwa to "lemingi" ?
Na dokładkę dzieciom w szkołach ich rodzice pozwalają fluorować zęby ? Niemcy też " fluorowali " wodę do picia w obozach koncentracyjnych . Ciekawe dlaczego ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Propaganda

U kogo te badania były robione, bo chyba nie u tych co siedzą w markecie na kasie, albo w galerii handlowej w niedziele.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

zagrzybiałego miejsca to szukaj między nogami :)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 18

Mam dość Trójmiasta przez korki!

Ile czasu człowiek traci, aby gdzieś dojechać.... dlatego mniejsze miasta są bardziej przyjazne do życia i ludzie są też dla siebie przyjemniejsi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Najlepiej jest w Pruszczu
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

Dlatego że PiS nie jest dopuszczany do rządów w Trójmieście c
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Aby nie u pyroków buroków i centusi najbardziej nie lubiany region w Polsce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

To kaszuby

Moja też jest z Gdyni i też mówi "jo"...ale co bardziej mnie wkurza to te ich działeczki na których stoją domy,normalnie klaustrofobii można dostać...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11

Młoda ładna żona , dwie kochanki , portfel nigdy nie jest pusty , willa w Trójmieście . Nie być zadowolonym ? Jest pięknie !
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moja (nasza) Gdynia :)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

dla mnie karą byłoby

w obskurnym śmierdzącym Gdańsku mieszkać....kompleksy to ty (ty celowo z małej litery)masz.ale naprawdę cię rozumiem,o Gdynię być zazdrosną normalna sprawa.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 22

Ten wynik w Gdyni to jakąś sciema albo badania stare

Coraz mniej ludzi łapie się na miejska PRopagandę sukcesu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 16

Do widzenia wieśniaku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Każda ocena będzie subiektywna .Moja również . W Trójmieście bez wątpienia żyje się dobrze ! Czy najlepiej . Trzeba by było pomieszkać przynajmniej w kilkudziesięciu miejscowościach .Jak to zrobić ?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem dumny z Gdańska

ale jak przegrać to dobrze że tylko z Gdynią :)
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziecię

Na nasze, Stasiu miła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

tobie do mojego

poziomu bardzo daleko.zwłaszcza za ten prymitywny tekst o wiosce.....oj zazdrość się gdańska odzywa...dalej zwiedzaj te zagrzybiałe zabytki...
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 19