W końcu bytu dla odważnych!

Buty United Nude mogę z czystym sumieniem polecić każdemu. Po wejściu do salonu przynajmniej w kilku modelach zakochasz się od razu. Osobiście najbardziej spodobały mi się kauczukowe pantofle Lo Res. Nie wiele takich butów widzi się u nas na ulicach!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 13

Re: W końcu bytu dla odważnych!

Firma która nie szanuje klienta!Jak się wchodzi do sklepu to od razu patrzą Ci na buty jakie nosisz!!!Jak z niższej półki to automatycznie się dla nich nie liczysz! To nie są buty dla odważnych tylko dla kasiastych inni się nie liczą i nie chodzi o kase tylko o obsługe i podejscie
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 36

Ojj, nie zazdroszcze... ;/ Nie wiedziałam, że są jeszcze firmy, które tak postępują z ludźmi - to bardzo nie fair. Taka p. prezes to powinna smażyć się w piekle.. a butów stamtąd nie kupię już napewno !!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 29

Droga Pani.
Poziom Pani kwalifikacji oraz kultury osobistej nie był na wystarczającym poziomie aby mogła Pani otrzymać pracę w naszej firmie. To co Pani teraz robi świadczy tylko o tym, że mieliśmy w 100% rację nie przyjmując Pani do pracy.
Zarzuty w kierunku naszej firmy i osób pracujących w niej są bezpodstawne i krzywdzące, więc proszę zastanowić się nad tym co Pani pisze.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 26

GENERALNIE BUTY TO PRZEROST FORMY NAD TRESCIA!BEZNADZIEJA ROZKLEJAJACA SIE I POMYSLEC ZE 800 ZL KOSZTUJA BUHAHAHA ZENADA,PEWNIE SPLAJTUJA NIEDLUGO Z TAKIM SZAJZEM NA RYNKU
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 31

jak dla mnie buty są rewelacyjne, sama jestem w posiadaniu 3 par i jestem z nich b. zadowolona, aczkolwiek muszę się zgodzić z tym,co napisał ktoś wyżej, że obsługa w sklepie nie jest na dobrym poziomie. Dotychczas kupowałam buty w Gdyni, jedna para "warszawska", ale to co się dzieje w gdańsku w nowym punkcie daje wiele do życzenia.. Radziłabym bardziej przeszkolić sprzedawców i nauczyć ich kultury do potencjalnych odbiorców.. nie mowię tu o spoglądaniu na obuwie, w których przychodzimy, bo tak się robi w każdym szanowanym sklepie.. ale jezeli przychodze i chce się "zaopatrzyć" w nową parę butów a nikt nie jest w stanie mi doradzić to wolę pojechać do bardziej profesjonalnego punktu. Tracicie tak klientów !!! Proponuje lepsze przeszkolenie lub zmianę personelu. Pozdrawiam G.K
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 34

Witam. Które modele rozklejają się i w tym wypadku ile Pani/Pan par już ma , że wie o tym? A skoro się rozklejają to z jakiego powodu Pani/Pan je kupował/a?
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 6

Na myśli było-skoro się rozklejają to po co kupował/a Pan/Pani kolejne? Tak wynika z postu..pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co do kultury osobistej jak i innych cech charakteryzujących poważne osoby nie powinny wypowiadać się osoby które same takowych nie posiadają
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 27