W kręgu namiętności - Tango Piazzolla

Temat dostępny też na forum: W kręgu namiętności - Tango Piazzolla
Opinie do spektaklu: W kręgu namiętności - Tango Piazzolla.
Anna Burzyńska
W kręgu namiętności - Tango Piazzolla

Gorący, pełen namiętności i rytmów tanga spektakl muzyczny, w którym miłość i nienawiść nieustannie idą w parze, targając bohaterami i popychając ich do nie zawsze rozsądnych czynów. Tutaj kochają wszyscy, choć nie zawsze dobrze lokują swoje uczucia.

W podrzędnym lokalu, który nieprzypadkowo nosi nazwę "Marzenie" pracuje dziewczyna, która ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie wróciłam ze spektaklu. Kolejna klapa. Beznadziejny, nudny spektakl. Aktorzy beznadziejni. Niestety to miejsce już nie jest takie jak dawniej. Dyrekcja tego Teatru dopuściła do upadku Sceny Letniej również.Dlaczego nikt z tym nic nie zrobi. Nie warto, nie polecam, wieje nudą.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 21

Nie zgadzam się.
wspaniała muzyka, piękne teksty ,wzruszająco bardzo.polecam bardzo. idźcie po ciarki na plecach.
widzka
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

bzdury piszesz

nieprawda - dawno nie słuszałam tak świetnie śpiewających aktorów i doskonałej muzyki. Mam nadzieję, że im nikt nie powie, że ktoś takie banialuki wypisuje
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

oj chyba z obsady jesteś bo taka opinia widza po takim spektaklu jest niemożliwa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

super

bardzo mi się podobało. Nie jest to spektakl dla każdego, dla wybranego widza tylko - muzyka i wykonanie jest doskonałe!!!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 13

Chciałaś napisać dla nie wybrednego widza...

fan

powtarzam: super!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

miłe dla ucha i oka

byłam wczoraj, bardzo mi się podobało - muzyka przepięknie rozbrzmiewa w tej scenerii. polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłem na W kręgu namiętności - Tango Piazzolla wielkie rozczarowanie nie warte 50zł.

Nie wiem jaki poziom prezentuje Teatr Miejski w Gdyni w innych sztukach ale ta była wyjątkowo słaba. Sztuka w 80% śpiewana i wyszło to jak tandetny musical. Zdecydowanie z czystym sumieniem polecam scenę letnią Teatru Wybrzeże w Pruszczu Gdańskim! Sztuki na wysokim poziomie, może scenografia troszkę gorsza niż plaża w Orłowie ale za to za darmo! Naprawdę warto wybrać się do Pruszcza Gdańskiego do Orłowa na własną odpowiedzialność !
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słabo 2/5

Spektakl zdecydowanie mnie rozczarował. Jedne z gorszych jakie widzialam. Aktorzy śpiewali bardzo słabo, kostium przerysowane, fabuła jak z beznadziejnego serialu argentyńskiego. W pewnym momencie widz nie jest w stanie zorientować się kto w kim ulokował swoje uczucia.
Zaletą jedynie był widok morza za aktorami ale czy jest to warte 50 zł?
Nie polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie tak...

No niestety... choć muzyka, dekoracja i stroję były na wysokim poziomie, tak sama fabuła była tandetna. Poza tym, choć bardzo doceniam aktorów teatru miejskiego, to jak sama nazwa wskazuje, grają oni w teatrze miejskim, a nie muzycznym, tak więc śpiewać za bardzo nie potrafią... Ogólnie jak już wcześniej zostało wspomniane, bilety w cenie 50zł, to za dużo i czemu się dziwić, że później 1/3 widowni pusta...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podobał mi się ten spektakl

i gorąco polecam. Doskonalą muzyka - świetnie zagrane i zaśpiewane!!!
Gratulacje dla Pani Doroty Lulki i Elżbiety Mrozińskiej!!

POLECAM na wieczór
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

no cóż....

tylko ze względu na dużą sympatie do aktorów obu gdyńskich teatrów powiem :
" niech Teatr Miejski pozostanie dramatycznym a muzyczny -muzycznym (to apropos spektaklu " 39 stopni "na Nowej Scenie).
Zmiana dyrekcji w zeszłym roku chyba "miejskiemu" nie wyszła na dobre.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

odpustowy spektakl

niestety artystyczna klapa. Ndzne dialogi i słaba gra. A z tego tytułowego tanga to było tylko kilka kroków. Żadnego poważnego tańczenia. Myślę sobie tak:
Artystyczna klapa i zaraze sukces komercyjny (bardzo dużo biletow sprzedanych- sadzac po opaleniznie widzó byli to w wiekszosci przyjedni)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

?

Ten spektakl był grany w T.Muzycznym /T.Słowackiego z Krakowa/ w ramach festiwalu t.muzycznych -wspaniała zmysłowa muzyka "A.Piazzolli na żywo. Na spektaklu poznajemy bywalców pewnej argentyńskiej knajpki ich nieudane poszukiwanie miłości,samotność - może temat banalny ale muzyka świetna .
Jak udał się ten spektakl w Teatrze Miejskim /po tak skrajnych opiniach / muszę zobaczyć(tango jest tańcem ulicy "hm"może odpustowy ale z innego kontynentu)

Piazzola czy Piazolla?

Nie da sie uwierzyć - tworcy spektalu nawet nie są w stanie prawidłowo napisac nazwisko na plakatach! Gratuluję KULTURY!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dobrze jest!! sprawdź w googl i się tak nie podniecaj ;)

!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

sympatycznie

było naprawdę miło i sympatycznie - nie rozumiem, tych ludzi, któzy tak strasznie naskakują na ten spektakl - jak dla mnie 5!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

porywa

spektakl porywa!! Czas mija jak z bicza strzelił - nawet się nie obejrzałam a tu już koniec. Świetnie.
Dla każdego
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Piękne

Ja również właśnie wróciłam i bardzo mi się podobało.

Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

wyszłam w połowie. Nie dało się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Brawo Piazzolla

co za urok!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

POLECAMY

Świetne widoki i wspaniały klimat, refleksyjne teksty, piękna muzyka mile spędzony wieczór - wycisza i nastraja polecamy

Inne tematy z forum

Stosunki na szczycie (47 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie . Miłosne zagadki za nasze podatki! Sir Clive...

Znaczek miłości (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Znaczek miłości . "Znaczek miłości" Doskonała komedia z czasów PRL-u w...

Puste miejsca (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Puste miejsca . PUSTE MIEJSCA Autor:Clàudia Cedó Reż.:Lena Frankiewicz...