W weekend pokazy lotnicze w Gdyni

Opinie do artykułu: W weekend pokazy lotnicze w Gdyni.
Artykuł na temat: Pokazy Aerobaltic w Gdyni

Wyczyny spadochroniarzy, samolotów, śmigłowców i grup akrobacyjnych - w piątek wieczorem ruszają pokazy Aerobaltic, które za darmo będzie można oglądać z gdyńskiej plaży . W sobotę część płatna na lotnisku Gdynia-Kosakowo .

Ubiegłoroczne pokazy lotnicze cieszyły się dużym zainteresowaniem gdynian i turystów. W tym roku mają być jeszcze bardziej efektowne, więc Gdynia postanowiła dopłacić do ich organizacji ponad 2 mln zł.

- Impreza w Gdyni to nie tylko pokazy w wykonaniu ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ty myślisz

ze wszyscy tyle zarabiają co ty 2000. ha ha no tak to wtedy dużo 500zł.z żoną zarabiam dużo więc 500zł to mało
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

...

byłam w zeszłym roku na pokazie - porażka , pokaz laserów uratował sytuację. W tym roku już nie pojadę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ma kryzys

W pracy uderzyl w szklany sufit
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tak wiem Edzio. A nie przepraszam Pan Edzio. Ostatnio kazałeś pisać do siebie Pan.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dramat

Od dłuższego czasu nic tu się kupy nie trzyma
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale prezydent będzie mógł wpaść w swoich żółtych ciżemkach

I się pouśmiechać do poddanych
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żaden troll

Wojtka szczypie że ludzie przejrzeli na oczy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety kiedyś byłem w Gdyni

Tam jest taki chaos i brzydota że od tamtej wizyty siedzę w piwnicy, bo jeszczę będę musiał tam pojechać
PS: Jestem Janusz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

2 dni polatają samolocikami a głupcy sie cieszą chociaż Gdynia tonie w marazmie i nieudolności,cierpi na brak inwestycji

swoją drogą marne te pokazy ,jacyś spadochroniarze ,2 kukuruzniki na krzyż i to mają byc pokazy lotnicze ,gdzie F22,F35 ,Boeingi i Airbusy ,to popierdółka a nie pokazy no ale jakie miasto takie i pokazy lotnicze
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 9

kiedyś pojęciem Remont (koni) oznaczano przegląd koni pod kontem zakupów do armii
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

pokazy Aerobaltic za darmo będzie można oglądać z gdyńskiej plaży

to mnie uspokoiło, bo myslałem ze bilety będą drogie i limitowane
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Remonty są potrzebne a żeby je zrobić potrzebna jest kasa. Może dzięki takiej imprezie, w mieście pojawi się dodatkowych kilka tysięcy ludzi, zostawią kasę i będzie dzięki temu na remont. Albo jakiś inwestor lub potencjalny turysta usłyszy o imprezie i stwierdzi, ze miasto zasługuje na jego wizytę? Miastem można zarządzać politycznie lub ekonomicznie. Czy władze Gdyni są dobre w zarządzaniu? Chyba nie za bardzo. Inne miasta już im uciekły. Mam tylko nadzieje, ze w wyborach nie wygrają politycy realizujący ogólnopolskie cele partii.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 16

Wincy ropy w morzu, wincy betonu

na brzegu , wincy spalin w powietrzu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0